2017-01-21 19:37

EVENIMENT


UPDATE. La Balc, începe măcelul. Mistreţii, în bătaia puştilor invitaţilor lui Ţiriac VEZI IMAGINI

 |  15:23
UPDATE. La Balc, începe măcelul. Mistreţii, în bătaia puştilor invitaţilor lui Ţiriac VEZI IMAGINI

Prima zi a vânătorii dela Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, s-a încheiat sâmbătă după ora 18.00,fiind împuşcaţi aproximativ o sută de mistreţi, transmite Mediafax.

În jurul orei 18.00, maimulte maşini în care se aflau gonacii şi vânătorii din rândul localnicilor, darşi invitaţii la vânătoare, au ieşit pe poarta domeniului.

Potrivit unor surse, sâmbătăpe domeniul de la Balc au fost împuşcaţi aproximativ o sută de mistreţi.

Trei medici de la DirecţiaSanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Bihor, supravegheaţide şeful instituţiei, Sorin Hodişan, s-au aflat, sâmbătă, pe domeniul devânătoare de la Balc, pentru a face analize tuturor mistreţilor împuşcaţi.

"Prelevămprobe din organe, sânge, oase şi carne, pentru examenul trichineloscopic",a precizat Sorin Hodişan, adăugând că DSVSA va face şi analizele privind pestaporcină sau febra aftoasă.

De altfel, în cursul zileide sâmbătă pe fondul de vânătoare a pătruns o maşină specializată a DSVSA,pentru transportul probelor într-un laborator autorizat.

Invitaţii lui Ion Ţiriac au sosit în coloană la Balc.Limuzină după limuzină, afacerist după afacerist. La vânătoarea de la Balc vinoameni celebri precum Wolfgang Porsche sau Klaus Mangold. În ultimii ani, şiafaceriştii români au devenit invitaţi de onoare la Balc. Fiul lui Ion Ţiriac asosit şi el la domeniul de vânătoare, transmite Realitatea.net.

Vânătoarea de la Balc e cel mai aşteptat eveniment al anului,de către localnici. Timp de câteva zile, toată lumea are de lucru.Cea de-aşaptea vânătoare de la Balc se va desfăşura până duminică la prânz. Până acum,în fiecare an au fost răpuşi în jur de 150 de mistreţi

.

Imaginea 1/1


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
23 Ian 2011

Am inteles ca este vorba de o rezervatie in care mistretii se inmultesc ca iepurii si "macelul" despre care vorbiti este atent calculat si gestionat. Iar carnea ajunge gratuit la oamenii saraci. Care-i problema nene jurnalistule?

Adauga un comentariu

Random image