2019-02-21 08:42


UPDATE. Mutu a bătut un ospătar, într-un club de noapte din Florenţa. Fotbalistul ar putea risca o condamnare între trei luni şi trei ani de închisoare

 |  16:16
UPDATE. Mutu a bătut un ospătar, într-un club de noapte din Florenţa. Fotbalistul ar putea risca o condamnare între trei luni şi trei ani de închisoare
Atacantulechipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrulFlorenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând săaibă nevoie de 25 de zilede îngrijiri medicale, informează agenţia Ansa.

Potrivitsursei citate, Mutu l-a lovit cu pumnul în faţă pe ospătar, uniugoslav în vârstă de 28 de ani, care a suferit o fractură de piramidă nazalăşi este internat în spitalul Santa Maria Nuova.

Conformmartorilor, în jurul orei 05.00 Mutu a cerut ca lui şi altor doi prieteni să lise mai aducă o sticlă cu băutură, iar apoi cei trei s-au ridicat şi au vrut săplece. Ospătarul i-a oprit, cerându-le să achite consumaţia, dar Mutu areplicat că are contdeschis la proprietarul clubului. Acesta din urmă a intervenit pentru aclarifica situaţia, dar fotbalistul român i-a adresat cuvinte jignitoareospătarului, care a răspuns la fel. Atunci, Mutu l-a lovit cu pumnul pe ospătar şi după ce acesta a căzut, acontinuat să îl lovească în piept.

Înmomentul în care Poliţia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se maiafla acolo. Ospătarul încă nu a depus plângere împotriva fotbalistului.

"Deocamdată Mutu nu a fost denunţat, darvictima l-a acuzat de agresiune"

Atacantul echipei Fiorentina, AdrianMutu, care conform presei italiene a bătut angajatul unui local din Florenţa,în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar putea risca o condamnare la închisoareîntre trei luni şi trei ani, conform Codului Penal, informeazătuttomercatoweb.com.

"Deocamdată Mutu nu a fost denunţat, darvictima l-a acuzat de agresiune. Amenda pe care ar putea să i-odea clubul pare ceva evident. Însă altele sunt consecinţele care ar puteaapărea după ce s-a întâmplat în această noapte. În baza articolului 582 dinCodul Penal, Mutu ar putea riscaîntre trei luni şi trei ani de închisoare. Depinde şi de perioada despitalizare a victimei agresiunii. Leziunile cauzate de Mutu sunt minore, darimplică o perioadă de refacere de peste 20 de zile", notează sursa citată.

Cotidianul La Repubblica notează că, conform bărbatuluiagresat, incidentul a avut loc în discoteca Full Up, din centrul istoric aloraşului Florenţa. Mutu ar fi ajuns la discotecă la ora 03.30, însoţit de doiprieteni şi s-au aşezat într-un separeu. După aproximativ o oră, fotbalistul şiînsoţitorii săi au spus că vor să plece şi au cerut nota de plată. Dar înmomentul în care chelnerul a apărut cu nota, cei trei nu mai erau acolo.Tânărul a ieşit din local şi i-a găsit pe cei trei, cărora le-a cerut să achiteconsumaţia. Mutu i-a spus că va plăti "după" şi că va discuta cupatronul clubului. Fotbalistul s-a îndepărtat apoi, spunând că şi-a pierdutportofelul şi că trebuie să plece acasă ca să ia bani. După 20 de minute, Mutus-a întors, a discutat cu patronul şi a achitat consumaţia, în timp cechelnerul făcea curăţenie în localul care urma să se închidă. Patronul a doritsă clarifice situaţia şi l-a chemat afară pe chelner, iar tânărul respectiv aspus că şi-a cerut scuze pentru neînţelegere, dar a existat o dispută verbală,în care fotbalistul l-ar fi ofensat pe chelner. La un moment dat, Adrian Mutul-ar fi lovit cu pumnul în sprânceană pe chelner, care a încercat să se apere,dar s-a împiedicat şi a căzut la pământ. Atunci, Mutu l-a lovit cu picioarele,rănindu-l, după care fotbalistul s-a suit în maşina sa Porsche Cayenne şi aplecat.

Potrivit agenţiei Ansa, chelnerul în vârstă de 28 de ani din Kosovo aprezentat o plângere împotriva lui Adrian Mutu. Tânărul, care a fost externatdin spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "otraumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şiabdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Violaplanet.com notează că Adrian Mutu s-a antrenat normal, sâmbătădimineaţă, după incidentul în care a fost implicat.

.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...