2017-01-17 21:31

EVENIMENT


UPDATE Shakira a sosit la Bucureşti. Mii de persoane, în Piaţa Constituţiei în aşteptarea concertului

 |  18:24
UPDATE Shakira a sosit la Bucureşti. Mii de persoane, în Piaţa Constituţiei în aşteptarea concertului
Shakira a sosit laBucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion care a aterizat peAeroportul Internaţional Aurel Vlaicu, cântăreaţa urmând să susţină în searaaceleiaşi zile, de la ora 21.00, un concert în Piaţa Constituţiei.

Câtevamii de persoane erau adunate sâmbătă, în jurul orei 19.45, în PiaţaConstituţiei din Capitală, unde urmează să concerteze, de la ora 21.00,cântăreaţa columbiană Shakira, alte câteva mii de persoane aşteptând să intreîn spaţiul de desfăşurare a show-ului.

În jurul orei 19.40,pe scena pe care va cânta Shakira a început să concerteze Smiley, care, alăturide trupa Bosquito, deschide show-ul vedetei columbiene.

Shakira a sosit laBucureşti sâmbătă, în jurul orei 17.45, cu un avion privat care a aterizat peAeroportul Internaţional Aurel Vlaicu. Vedeta a mers de la aeroport direct înPiaţa Constituţiei.

Concertul Shakireieste primul spectacol în aer liber pe care artista îl susţine, anul acesta, încadrul turneului "The Sun Comes Out". Concertul de la Bucureşti al vedeteieste parte din Emagic Summer Fest.

Shakira se află,sâmbătă, pentru a doua oară în România şi pentru prima dată în Capitală şipromite publicului un concert fascinant din care nu vor lipsi cele maicunoscute piese din cariera sa.

Echipa cu care Shakirase află la Bucureşti este alcătuită din peste şaptezeci de persoane, printrecare se numără cei opt membri ai band-ului său, două dansatore şi un coregraf,make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză ce oînsoţeşte la majoritatea concertelor sale.

Tratamentulde care beneficiază Shakira la Bucureşti este unul demn de o adevărată vedetăinternaţională. Începând cu felul în care este amenajată cabina şi terminând cumeniul artistei, totul este aranjat în cele mai mici amănunte, de tratamentpreferenţial beneficiind nu doar artista, ci şi membrii echipei sale. Pentru acrea o ambianţă plăcută, în care artista să se simtă cât mai confortabil,cabina sa a fost decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapeamare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn, scaune şi ooglindă marocană. Din cabina artistei nu lipsesc platourile cu fructe(mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsurişi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoaredietetice, apă plată şi nu în ultimul rând bere românească Ciuc Premium. Cincimembri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nulipsesc preparatele de acest tip, cărora li alătură iaurturile naturale, salatele(de roşii, castraveţi, ciuperci) şi dulciurile: prăjituri de casă, ciocolatăneagră şi batoane dietetice.

Pregătirile pentrushow-ul de sâmbătă au început miercuri, Piaţa Constituţiei fiind închisă învederea amenajării zonei de concert. Pentru construirea scenei, echipa deproducţie a evenimentului a folosit echipament importat din Olanda, transportulacestuia şi al echipei necesitând 13 camioane de mare tonaj şi şase autocare.

Circulaţia esterestricţionată în zona Piaţa Constituţiei din Capitală. Astfel, până duminică,între orele 07.00 - 23.00, este restricţionată circulaţia rutieră pe banda I înalveolele de lânga Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii;începând de sâmbătă, orele 13.00 şi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaţia rutierăeste restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd.Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. "I.C. Bratianu"şi Piaţa Constituţiei.

Shakira Isabel MebarakRipoll, cunoscută pe plan internaţional sub numele de Shakira, este cântăreaţă,compozitoare, producător muzical, dansatoare şi filantroapă columbiană, care adevenit celebră la începutul anilor 1990. Shakira a câştigat două premiiGrammy, şapte premii Latin Grammy şi a fost nominalizată la Globul de Aur, iaralbumele ei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. În2008, Shakira, singura cântăreaţă sud-americană care a ajuns pe prima poziţieîn U.S. Billboard Hot 100 şi în UK Singles Chart, a primit o stea pe celebrulbulevard al starurilor Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image