2019-01-19 10:34


UPDATE. Şi-a înjunghiat soţia şi s-a aruncat de le etajul 9 cu copilul

 |  18:05
UPDATE. Şi-a înjunghiat soţia şi s-a aruncat de le etajul 9 cu copilul

Un bărbat dinmunicipiul Constanţa s-a aruncat de la etajul al nouălea al unui bloc joiseară, cu copilul în braţe, după ce şi-a înjunghiat soţia, în urma impactuluicu solul bărbatul pierzându-şi viaţa, copilul fiind dus la spital.

Starea copiluluide aproape doi ani este în continuare foarte gravă, dar medicii constănţenisperă într-o evoluţie favorabilă.

Purtătorul de cuvânt alSpitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a declaratcă micuţul şi mamasa au ajuns la unitatea medicală în jurul orei 17:30, femeia rănită uşor, avândo plagă înjunghiată abdominal, dar care nu i-a pus viaţa în pericol, iarcopilul în stare gravă.

"Băieţelul, care nu are nici doi ani, îi va împliniabia în 30 martie, a fost stabilizat cu succes şi pentru că era agitat a fostintubat. El a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă Pediatrie cutraumatism cranian, fractură de mandibulă şi pneumotorax (colecţie de aer lanivelul plămânilor). Starea lui este în continuare foarte gravă, dar sperămîntr-o evoluţie bună a sănătăţii", a declarat dr. Florian Stoian.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Bogdan Păduraru, adeclarat că tatăl copilului, Giuseppe Finocchiaro, are 57 de ani şi este din Torino,iar mamasa, Felicia Tiron, este o constănţeancă de 35 de ani.

"Nu se cunosc motivelepentru care cei doi s-au certat în această după-amiază, cert este că bărbatul aînjunghiat-o la un momentdat pe Felicia Tiron în abbdomen, în partea dreaptă, după care a luat copilulîn braţe şi a sărit cu el de la etajul al nouălea al blocului în care cei treilocuiau", a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJConstanţa.

În urma căderii, cetăţeanulitalian a murit pe loc,corpul său fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii constănţeni continuă ancheta pentru a stabili cuexactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Potrivit şefului IPJ Constanţa, comisarul şef DumitruCatană, incidentul ar fi avut loc în urma unei altercaţii familiale, posibil pefondul geloziei bărbatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...