2017-01-22 03:54

EVENIMENT


UPDATE. Sorin Dănilescu – sinucidere sau accident. Pentru că dormea, soţia unui director din Grupul Intact a aflat de la poliţişti despre moartea acestuia

 |  14:28
UPDATE. Sorin Dănilescu – sinucidere sau accident. Pentru că dormea, soţia unui director din Grupul Intact a aflat de la poliţişti despre moartea acestuia

Sorin Ion Dănilescu, directoruldiviziei online a trustului Intact, Intact Interactive, s-a sinucis în noapteade marţi spre miercuri aruncându-se de la etajul cinci al blocului în carelocuia, cu familia, de pe Bulevardul Ghencea.

Gestul lui Sorin Dănilescu este deocamdatăinexplicabil, având în vedere că fusese proaspăt numit în funcţia de directoral Intact Interactive şi probleme familiale nu se ştia să aibă. Avea un copil învârstă de 7 ani cu soţia sa, Cristina. Aceasta din urmă a aflat despre tragedieîntr-un mod pe cât de straniu, pe atât de şocant.

Soţia sa dormea

Trupul lui Sorin Dănilescu a fost descoperit, în jurulorei 6.00, de un trecător pe trotuar, lângă blocul aflat în vecinătateaCimitirului Ghencea. Trecătorul a sunat la Serviciul Unic de Apeluri de Urgenţă112, iar la faţa locului a ajuns o echipă a Serviciului Omoruri din cadrul PoliţieiCapitalei. Într-un final, sinucigaşul a fost identificat, deşi asupra sa nuavea nici un act de identitate, fiind îmbrăcat în pantaloni de pijama şi untricou. După identificare, poliţiştii au mers la uşa familiei şi au anunţat-ope soţia lui Sorin. Surse judiciare ne-au declarat că între cei doi nu avuseseloc nici un fel de conflict care să-l fi determinat pe Sorin Dănilescu sărecurgă la un asemenea gest.

Varianta accidentului

Motivul sinuciderii va rămâne, cel mai probabil, pentrutotdeauna învăluit în mister, având în vederea că nu a existat un conflictdomestic, iar profesional, Sorin Dănilescu nu avea probleme. Abia revenise înfuncţia de director în cadrul trustului Intact. Aceleaşi surse judiciare ne-auprecizat că, la ora actuală, anchetatorii nu exclud şi varianta unui accident. Certeste că poliţiştii Serviciului Omoruri exclud categoric ipoteza omorului.

Titi Dănilescu: „Sunt copleşit. Mi-a mai rămas un băiat”

Fostuldirector sportiv de la FC Dinamo, Constantin „Titi” Dănilescu, tatăl lui SorinDănilescu, a declarat pentru Mediafax că nu ştie de ce fiul său a făcut acestlucru, fiind "un băiat realizat din toate punctele de vedere". "Dacăar şti cineva de ce s-a sinucis, ar putea să-mi spună şi mie", a spus copleşitConstantin Dănilescu. "Era un băiat realizat din toate punctele de vedere.Era băiatul meu cel mare. Sunt copleşit, mi-a mai rămas un băiat", a maispus Dănilescu.

Intact Media Group: „Suntem profund îndureraţi”

Reprezentanţiitrustului Intact îşi exprimă durerea faţă de dispariţia lui Sorin Dănilescu şiau făcut un apel la compasiunea presei în tratarea acestui subiect, informeazăun comunicat al grupului de media. "Suntem profund îndureraţi de vesteatragică a dispariţiei colegului nostru Sorin Dănilescu. Îi suntem alăturifamiliei în aceste momente de suferinţă", spun reprezentanţii Intact MediaGroup.

Totodată,aceştia fac apel "la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentrua trata această situaţie cu toată grija şi decenţa, cu atât mai mult cu câttragedia familiei implică un copil aflat abia la începutul vieţii".

CV

septembrie1996 - februarie 1997 - Broker Romanian Investments februarie 1997 - decembrie2002 - Director IT la Prosportianuarie 1999 - iunie 2005 - Directortehnic la Media Pro Groupianuarie 2003 - iunie 2005 - Directorexecutiv la Apropoiulie 2005 - aprilie 2006 - Director New Media la Publimediamai 2006 - iunie 2006 - Consultant Netbridgeiulie 2006 - noiembrie 2006 - Consultant Beyond Mediafebruarie 2007 - ianuarie 2008 - Manager site eMAGfebruarie 2008 - august 2009 - Director de dezvoltare Gazeta Onlineaugust 2009 - noiembrie 2009 - Director general Intact Interactivedecembrie 2009 - mai 2010 - Director de dezvoltare la Intact Interactiveseptembrie 2010 – ianuarie 2011 - Consultant Intact Media Groupianuarie 2011 – Director Intact Interactive


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-22Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image