2018-12-13 16:26


UPDATE Vîntu, adus la Parchetul General pentru noi audieri

 |  20:11
UPDATE Vîntu, adus la Parchetul General pentru noi audieri

21.04.2011. Omul de afaceri a fostadus la Parchetul General pentru a da o declaraţie în dosarul în care esteacuzat de ameninţare şi şantaj la adresa managerului Realitatea TV, SebastianGhiţă, transmite Relitatea.net.

Omul de afaceri SorinOvidiu Vîntu a fost adus joi la Parchetul General din arestul poliţiei pentru ada noi declaraţii în dosarul în care este acuzat de şantaj şi ameninţare,transmite Realitatea TV. De la Parchetul General, Vîntu va fi dus la Judecătoria sectorului 5 pentru camagistraţii să decidă asupra cererii de arestare pentru 29 de zile.Celălalt acuzat în dosar, Ion Ilie Cezar a trecut şi el pe la Parchet îndimineaţa acestei zile.

Cei doi au fost reţinuţimiercuri pentru 24 de ore.

Sorin Ovidiu Vîntu, reţinut pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă

20.04.2011. Sorin Ovidiu Vîntu a fostreţinut pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că apretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro. Procurori ai Secţiei de urmărirepenală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ au dispus ladata de 19 aprilie 2011 începerea urmăriri penale, iar miercuri, reţinereainculpaţilor Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informeazăMinisterul

Omul de afaceri Sorin OvidiuVîntu a fost scos din sediul Parchetului instanţei supreme şi dus cu o dubă înarestul Direcţiei Cercetări Penale, urmând ca joi să fie judecată propunereaprocurorilor de arestare preventivă, de către Judecătoria sectorului 1.

Omul de afaceri nu a făcutnicio declaraţie în legătură cu reţinerea sa în acest caz.

În timp ce era urcat îndubă scaunul cu rotile în care se afla Vîntu, poliţiştii l-au atins pe omul deafaceri la un picior, moment în care acesta a început să ţipe.

Cei şapte-opt paznici ai luiVîntu care îl aşteptau în faţa sediului Parchetului au încercat să îi ţină pejurnalişti departe de acesta.

Din probele administrate pânăla acest moment procesual, a rezultat că, în perioada martie - aprilie 2011,sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şimanagement, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdutsume importante de bani.

"Actele de ameninţareşi constrângere au fost întreprinse de inculpatul Vîntu atât personal, cât şiprin intermediul inculpatului Cezar, care la rândul său urma să obţină un folosinjust. Inculpatul Vîntu a recurs la ameninţări cu moartea la adresa părţiivătămate şi a familiei, de natură a induce acesteia temerea că se potmaterializa, fapt ce l-a determinat să-şi ia măsuri de protecţie", aratăsursa citată.

, a înaintat Parchetul Înaltei Curţi deCasaţie şi Justiţie o plângere în care îl acuză pe Sorin Ovidiu Vîntu deameninţare şi şantaj.

Biroul de presă al MinisteruluiPublic a confirmat pentru MEDIAFAX că luni s-a înregistrat plângerea luiSebastian Ghiţă, cel care controlează grupul de firme Asesoft, împotriva luiSorin Ovidiu Vîntu, patronul Realitatea Media.

Duminică, membrii Consiliuluide Administraţie al Asesoft susţineau că, în urma "ameninţărilor"care le-au fost adresate, vor depune plângeri penale împotriva lui Sorin OvidiuVîntu şi a asociaţilor săi, cerându-i totodată patronului Realitatea TV săînceteze presiunile.

"În cadrul unor discuţiiextrem de tensionate, legate de managementul şi activitatea editorială atrustului Realitatea Media, domnul Sorin Ovidiu Vîntu şi asociaţii săi auinsistat să schimbăm condiţiile contractului de management şi să semnăm un actadiţional care să le permită exercitarea de ingerinţe în activitatea editorială.A fost realmente surprinzător pentru noi să constatăm că, în absenţa unorrezultate în cadrul discuţiilor, domnul Sorin Ovidiu Vîntu şi asociaţii săi audecis să utilizeze metode profund imorale şi total în afara legii, precum:şantajul şi ameninţarea", se arată în comunicatul Asesoft InternationalSA, remis duminică MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, , coordonat de domnul SorinOvidiu Vîntu, care este implicat în activităţi de crimă organizată (spălare debani, escrocherie, şantaj, utilizarea sau ameninţarea cu utilizarea violenţeifizice etc.)".

Totodată, CA al Asesoft anunţăcă va apela "la toate mijloacele legale necesare" pentru a conservainvestiţia realizată la Realitatea Media - în valoare de peste 10 milioane euro- şi va solicita instituţiilor statului "protejarea vieţii şi integrităţiifizice a membrilor CA şi a familiilor acestora".

În plus, Asesoft atrăgeaatenţia lui Sorin Ovidiu Vîntu şi asociaţilor săi "să înceteze presiunilela adresa jurnaliştilor de la Realitatea Media, întrucât controlul editorial pecare doresc să-l impună este lipsit de legitimitate şi afectează credibilitateatrustului".

"Toate acţiunilepersoanelor desemnate de SC Asesoft International SA pentru derulareacontractului de management (încheiat cu Realitatea Media SA, n.r.) au avut caobiective: evitarea suspendării licenţei (licenţa audiovizuală a Realitatea TV,n.r.), plata taxelor datorate bugetului de stat, achitarea salariilor cătrejurnalişti (începând cu luna martie 2010) şi asigurarea unor condiţii de lucrudecente", preciza comunicatul.

Reacţia Asesoft a venit după cevineri, tot printr-un comunicat, Consiliul de Administraţie al Asesoft atransmis că până în prezent a acţionat în interesul Realitatea Media, încercândsă protejeze investiţia de peste 10 milioane de euro făcută în societatea caredeţine Realitatea TV şi nu s-a implicat în politica editorială a televiziunii.

Pe de altă parte, joi,Consiliul de Administraţie al Realitatea Media a fost convocat pe 5 apriliepentru a analiza execuţia contractului de management de către Asesoft, reprezentatăde Sebastian Ghiţă, "în încercarea de a-l determina pe acesta să respecteclauzele contractului şi, în caz de nereuşită, denunţarea acestuia".

Potrivit unui comunicat alRealitatea Media, postat, joi, pe site-ul realitatea.net, întâlnirea CA alRealitatea Media a fost convocată de Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu, membri aiConsiliului de Administraţie.

În comunicatul Realitatea Mediase mai spunea că analiza care se va face contractului de management încheiat cucompania Asesoft se impune din mai multe motive.

"Recent, directorulgeneral al Realitatea Media a formulat plângere penală ca urmare a folosiriiunor documente falsificate pentru încheierea contractului de închiriere despaţiu dintre Asesoft şi compania de stat Coresi. O serie de alte deciziimanageriale au pus în pericol existenţa unor unităţi de business din grup. Submanagementul asigurat de Asesoft, s-au înregistrat întârzieri de plată ale unordatorii, inclusiv către bugetul de stat, fapt care a condus la blocareaconturilor Realitatea Media. Sunt câteva exemple care conturează o tentativă desabotare a companiei Realitatea Media", se spunea în comunicatulRealitatea Media.

Totodată, potrivitcomunicatului, în şedinţa din 5 aprilie a Consiliului de Administraţie alRealitatea Media va fi discutată şi "implicarea agresivă a Asesoft, prindomnul Sebastian Ghiţă, în strategia editorială şi în grila de programe apostului de televiziune, fapt care a pus în pericol însăşi emisiapostului".

"Decizia de a eliminabrutal din grila de programe emisiunea «Ora de foc» a încălcat toate regulileindustriei TV şi a produs televiziunii prejudicii care nu pot fi, încă,evaluate pe de-a-ntregul. Aceeaşi implicare agresivă a alterat profund întregconţinutul programelor Realitatea TV", se mai spunea în comunicat.

Potrivit comunicatului, înultimele luni, s-a înregistrat "o abatere gravă de la strategia editorialătradiţională a Realitatea TV prin tabloidizarea excesivă".

De cealaltă parte, SebastianGhiţă, managerul Realitatea TV, , precizând căsituaţia este dificilă, dar speră că se va rezolva amiabil sau apelând lainstituţiile statului şi la justiţie.

Sebastian Ghiţă, cel carecontrolează grupul de firme Asesoft, a preluat managementul Realitatea Media înoctombrie 2010. Compania Asesoft a anunţat atunci că intenţionează să facă o investiţiede 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlat de SorinOvidiu Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu, patronultrustului Realitatea, declara, la rândul său, că un partener "maineserios" ca Sebastian Ghiţă "nu poate să existe", precizând căia în calcul convocarea Adunării generale a acţionarilor Realitatea Mediapentru rezilierea contractului cu Asesoft.

Vîntu a refuzat să comentezeacuzaţiile pe care i le aduce CA al Asesoft. "Nu comentez, reclamaţiilepot să le depună în instanţă, unde vor", spunea Vîntu.

Sorin Ovidiu Vîntu preciza însăcă nu a cerut modificarea clauzelor contractului dintre Realitatea Media şiAsesoft, aşa cum susţinea CA al Asesoft în comunicatul remis duminică.

"Eu vreau ca Asesoft să seîncadreze în contract. Insistenţele mele au fost de a se încadra în contract.Am încercat să moderez între cele două părţi, dar din nefericire partener maineserios ca domnul Ghiţă (Sebastian Ghiţă, persoana desemnată de Asesoft laRealitatea Media, n.r.) nu poate să existe", spunea Sorin Ovidiu Vîntu.

Întrebat dacă Sebastian Ghiţă aintervenit în politica editorială a Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vîntu declara:"Este treaba Consiliului de Administraţie (al Realitatea Media, n.r.) săanalizeze asta la şedinţa din 5 aprilie".

În 6 aprilie, Consiliul deAdministraţie al Realitatea Media s-a întrunit şi a decis să ceară adunăriigenerale a acţionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft.

Adunarea generală aacţionarilor Realitatea Media este convocată pentru 27 şi 28 aprilie.

Sorin Freciu, preşedintele CAal Realitatea Media, a precizat, în 7 aprilie, că schimbarea CA al Realitateanu a fost discutată în şedinţa din 6 aprilie a Consiliului, aşa cum susţinuseSebastian Ghiţă, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunăriigenerale a acţionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.

Acţionarii Realitatea Media SA,potrivit dosarului depus la CNA în luna octombrie 2010 când societatea a cerutprelungirea licenţei Realitatea TV, sunt: Bluelink Comunicazione (Cyprus)Limited - 66,547235618%, PSV Company SA - 18,742296709%, Federaţia SindicatelorLibere şi Independente "Petrom" - 13,452839273, Global Video MediaSRL - 1,257627365%, Luca Liviu, Toroipan Gheorghe Cristian şi Luha EugenGheorghe - cu câte 0,000000345%.

Asociaţii BluelinkComunicazione (Cyprus) Limited sunt: Ioana Vîntu şi Ionuţ Codrin Vîntu (cu câte45,45455%) şi Vitalie Dobândă (9,0909%), iar acţionarii PSV Company SA suntElbahold Limited (Cipru) - 54,3556%, Asociaţia salariaţilor din SNP Petrom SA -25%, PSV Company SA - 9,9973% şi acţionari persoane fizice (8577) -10,6471%.

Ion Ilie Cezar, reţinuţ alături de Sorin Ovidiu Vîntupentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă, a fost dus, miercuri noapte, în arestulDirecţiei Cercetări Penale, propunerea procurorilor de arestare preventivă acelor doi urmând să fie dezbătută joi, la Judecătoria sectorului 1.

Ion Ilie Cezarnu a făcut nicio declaraţie presei şi a urcat zâmbind în duba poliţiei.

în jurul orei 21.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-06

Mai multe imagini:
UPDATE Vîntu, adus la Parchetul General pentru noi audieri
zoom
UPDATE Vîntu, adus la Parchetul General pentru noi audieri
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD
20 Apr 2011

Eram convins ca se va ajunge la acest deznodamant asa cum de altfel am mai scris despre acest subiect. Sebastian Ghita vrea cu tot dinadinsul sa-l distruga pe Sorin Ovidiu Vantu deoarece madame Udrea, care il simpatizeaza ca este tanar, dragut si in forta sexuala, i-a promis ca-i va da lucrari importante finantate de la bugetul de stat daca va reusi anihilarea postului de televiziune Realitatea TV. Asa ca Ghita s-a pus pe treaba. Dupa ce a ajuns sa-l enerveze pe Vantu cu modificarile pe care le-a facut la Realitatea TV si pentru faptul ca doreste sa preia definitiv aceasta companie de televiziune ca s-o ofere cadou lui Basescu, Ghita s-a gandit ca pentru moment este bine sa-l anihileze pe Vantu recurgand la o plangere penala impotriva sa. Bineinteles ca motivele sunt puerile deoarece nu-l vad pe Vantu sa practice sau sa puna in aplicare asa zisele amenintari de moarte deoarece, pe de o parte, el personal nu ar putea face asa ceva (sa-l omoare pe Ghita) tinand cont de infirmitatea sa, iar pe de alta parte, chiar daca ar voi sa o faca prin intermediul unor terti acest lucru se poate realiza chiar daca el se gaseste la puscarie. Asa ca acest lucru este o simpla facatura dictata de Basescu si Udrea care vor sa acapareze postul Rrealitatea TV. Nu stiu daca ati observat dar evenimente de genul acesta se produc numai atunci cand Basescu se afla in strainatate si asta pentru a se acoperi cum ca el nu stie nimic si ca organele judiciare actioneaza fara acordul lui ceea ce este o alta mare minciuna practicata de el pe langa noianul de facaturi pe care le dirijeaza personal. Dar as dori acum sa vedem cine este cu adevarat acest Sebastian Ghita. Nascut din parinti evrei, acest tanar milionar de 32 de ani a acumulat intr-un timp record o avere colosala de peste 38 milioane de euro respectiv peste 150 milioane de lei. De la parintii sai nu putea sa mosteneasca nimic deoarece in perioada comunista nimeni nu avea oficial averi iar dupa revolutie, cand musiu Sebastian avea numai 11 ani, nu putea sa intre la aceea varsta in business. A trebuit sa treaca multi ani pentru a-si termina studiile si apoi sa se ocupe de afaceri. Pentru a intra insa in afaceri trebuie obligatoriu sa dispui de niste bani care sa-ti permita sa-ti deschizi un business si de aceea ma intreb de unde a putut sa obtina acest tanar si la o varsta foarte frageda bani care s-au transformat nu peste mult timp intr-o avere colosala ? Raspunsul este foarte clar : numai din afaceri necurate ! Dupa cum se vehiculeaza in presa si pe internet, acest tanar milionar face in prezent afaceri foarte profitabile cu guvernul care i-a dat posibilitatea in ultimul timp sa-si mareasca substantial averea. Trocul insa este unul clar : Guvernul ii da comenzi ferme si chiar ii ia apararea in procesele penale pe care le are pe rol pentru evaziune fiscala si pentru alte afaceri nelegale, iar musiu Ghita urmeaza sa faca jocul acestuia prin trecerea televiziunii Realitatea Media TV sub controlul camarilei portocalii. Trebuie insa sa remarc si vina lui Vantu ca a intrat in afaceri cu Ghita si ca acum este mai greu sa se debaraseze de el dupa ce a semnat un contract prin care o parte din actiunile Realitatii au trecut in poseia lui Ghita si mai ales de cand acesta a devenit managerul Realitatii Media. Dupa cum au evoluat evenimentele, musiu Ghita, dupa ce a inhatat conducerea Realitatii, s-a pus imediat pe treaba, bine inteles in favoarea sustinatorilor sai (Boc, Udrea si Basescu). In primul rand, a pus pe liber pe cei doi ziaristi Oana Stancu si Adrian Ursu care, dealungul timpului, au dat la iveala si au comentat masurile de austeritate pe care guvernul condus de adevaratul prim-ministru Basescu (Boc este numai o carpa cu care Basescu isi sterge pantofii) le-a luat impotriva romanilor in ultimii ani. Pentru a avea un rating mare de audienta pe postul de televiziune a inceput sa acorde cu generozitate sume de bani pentru diverse raspunsuri date de public la unele intrebari de interes general ceea ce contravine normelor CNA si a introdus comentarii tip ziarul Click prin promovarea stirilor de scandal sexy. Pe de alta parte a schimbat modul de plata a angajatilor de la Realitatea TV in sensul ca platile se fac acum prin intermediul companiei sale Asesoft unde el este majoritar si deci poate oricand sa angajeze si sa dea afara pe oricine din Realitatea. Mai nou, Ghita vrea sa schimbe chiar Consiliul de Administratie al Realitatea Media a caror membrii nu sunt pe placul lui deoarece Consiliul vrea sa rupa contractul cu el, ceea ce a dus in final la conflictul cu Vantu. In alta ordine de idei, pe plan politic, Ghita canta la doua tambale. Primul este cel al aserivrii Realitatii TV clanului portocaliu asa cum am aratat mai sus si de pe urma caruia castiga bine, iar al doilea este prietenia cu Victor Ponta de la care spera sa castige bani in viitor prin sustinerea acestuia la alegerile viitoare cand Ponta vrea sa candideze pentru postul de prim-ministru. De pe acum Guit-guit il flateaza pe Pontica si chiar nu de mult timp au fost impreuna la Dubai in vacanta unde bine inteles ca a platit domnul Sebastian, ca doar o sa-si recupereze cu varf si indesat sumele platite din afacerile pe care spera sa le obtina in viitor de la Ponta. Nu mai vreau sa mai adaug si alte masuri contradictorii deoarece este clar ca, nu peste mult timp, vom asista pe postul Realitatea TV la ode dedicate celui mai iubit conducator al tarii, tovarasul Basescu iar cand acesta va cadea odele vor fi dirijate catre musiu Ponta care din pacate se aseamana cu Basescu ca doua picaturi de apa.
KARTOUCHE
21 Apr 2011

Inregistrarea lui Vantu e de toata minunea ! O asa prostie mai rar pentru un pretins om de afaceri. Asta e un bisnitar Racket de joasa speta. Pe bune ! Ce e consternant ? Ca cest SOV a prostit peste 300.000 de romani si le-a luat banii !
VLAD
21 Apr 2011

Eram convins ca se va ajunge la acest deznodamant asa cum de altfel am mai scris despre acest subiect. Sebastian Ghita vrea cu tot dinadinsul sa-l distruga pe Sorin Ovidiu Vantu deoarece madame Udrea, care il simpatizeaza ca este tanar, dragut si in forta sexuala, i-a promis ca-i va da lucrari importante finantate de la bugetul de stat daca va reusi anihilarea postului de televiziune Realitatea TV. Asa ca Ghita s-a pus pe treaba. Dupa ce a ajuns sa-l enerveze pe Vantu cu modificarile pe care le-a facut la Realitatea TV si pentru faptul ca doreste sa preia definitiv aceasta companie de televiziune ca s-o ofere cadou lui Basescu, Ghita s-a gandit ca pentru moment este bine sa-l anihileze pe Vantu recurgand la o plangere penala impotriva sa. Bineinteles ca motivele sunt puerile deoarece nu-l vad pe Vantu sa practice sau sa puna in aplicare asa zisele amenintari de moarte deoarece, pe de o parte, el personal nu ar putea face asa ceva (sa-l omoare pe Ghita) tinand cont de infirmitatea sa, iar pe de alta parte, chiar daca ar voi sa o faca prin intermediul unor terti acest lucru se poate realiza chiar daca el se gaseste in puscarie. Asa ca acest lucru este o simpla facatura dictata de Basescu si Udrea care vor sa acapareze postul Rrealitatea TV. Nu stiu daca ati observat dar evenimente de genul acesta se produc numai atunci cand Basescu se afla in strainatate si asta pentru a se acoperi cum ca el nu stie nimic si ca organele judiciare actioneaza fara acordul lui ceea ce este o alta mare minciuna practicata de el pe langa noianul de facaturi pe care le dirijeaza personal. Dar as dori acum sa vedem cine este cu adevarat acest Sebastian Ghita. Nascut din parinti evrei, acest tanar milionar de 32 de ani a acumulat intr-un timp record o avere colosala de peste 38 milioane de euro respectiv peste 152 milioane de lei. De la parintii sai nu putea sa mosteneasca nimic deoarece in perioada comunista nimeni nu avea oficial averi iar dupa revolutie, cand musiu Sebastian avea numai 11 ani, nu putea sa intre la aceea varsta in business. A trebuit sa treaca multi ani pentru a-si termina studiile si apoi sa se ocupe de afaceri. Pentru a intra insa in afaceri trebuie obligatoriu sa dispui de niste bani care sa-ti permita sa-ti deschizi un business si de aceea ma intreb de unde a putut sa obtina acest tanar si la o varsta foarte frageda bani care s-au transformat nu peste mult timp intr-o avere colosala ? Raspunsul este foarte clar : numai din afaceri necurate ! Dupa cum se vehiculeaza in presa si pe internet, acest tanar milionar face in prezent afaceri foarte profitabile cu guvernul care i-a dat posibilitatea in ultimul timp sa-si mareasca substantial averea. Trocul insa este unul clar : Guvernul ii da comenzi ferme si chiar ii ia apararea in procesele penale pe care le are pe rol pentru evaziune fiscala si pentru alte afaceri nelegale, iar musiu Ghita urmeaza sa faca jocul acestuia prin trecerea televiziunii Realitatea Media TV sub controlul camarilei portocalii. Trebuie insa sa remarc si vina lui Vantu ca a intrat in afaceri cu Ghita si ca acum este mai greu sa se debaraseze de el dupa ce a semnat un contract prin care o parte din actiunile Realitatii au trecut in poseia lui Ghita si mai ales de cand acesta a devenit managerul Realitatii Media. Dupa cum au evoluat evenimentele, musiu Ghita, dupa ce a inhatat conducerea Realitatii, s-a pus imediat pe treaba, bine inteles in favoarea sustinatorilor sai (Boc, Udrea si Basescu). In primul rand, a pus pe liber pe cei doi ziaristi Oana Stancu si Adrian Ursu care, dealungul timpului, au dat la iveala si au comentat masurile de austeritate pe care guvernul condus de adevaratul prim-ministru Basescu (Boc este numai o carpa cu care Basescu isi sterge pantofii) le-a luat impotriva romanilor in ultimii ani. Pentru a avea un rating mare de audienta pe postul de televiziune a inceput sa acorde cu generozitate sume de bani pentru diverse raspunsuri date de public la unele intrebari de interes general ceea ce contravine normelor CNA si a introdus comentarii tip ziarul Click prin promovarea stirilor de scandal sexy. Pe de alta parte a schimbat modul de plata a angajatilor de la Realitatea TV in sensul ca platile se fac acum prin intermediul companiei sale Asesoft unde el este majoritar si deci poate oricand sa angajeze si sa dea afara pe oricine din Realitatea. Mai nou, Ghita vrea sa schimbe chiar Consiliul de Administratie al Realitatea Media a caror membrii nu sunt pe placul lui deoarece Consiliul vrea sa rupa contractul cu el, ceea ce a dus in final la conflictul cu Vantu. In alta ordine de idei, pe plan politic, Ghita canta la doua tambale. Primul este cel al aserivrii Realitatii TV clanului portocaliu asa cum am aratat mai sus si de pe urma caruia castiga bine, iar al doilea este prietenia cu Victor Ponta de la care spera sa castige bani in viitor prin sustinerea acestuia la alegerile viitoare cand Ponta vrea sa candideze pentru postul de prim-ministru. De pe acum Guit-guit il flateaza pe Pontica si chiar nu de mult timp au fost impreuna la Dubai in vacanta unde bine inteles ca a platit domnul Sebastian, ca doar o sa-si recupereze cu varf si indesat sumele platite din afacerile pe care spera sa le obtina in viitor de la Ponta. Nu mai vreau sa mai adaug si alte masuri contradictorii deoarece este clar ca, nu peste mult timp, vom asista pe postul Realitatea TV la ode dedicate celui mai iubit conducator al tarii, tovarasul Basescu iar cand acesta va cadea odele vor fi dirijate catre musiu Ponta care din pacate se aseamana cu Basescu ca doua picaturi de apa.
Random imageUltimele stiri

Cum poți trece de SĂRBĂTORI fără să te ÎNGRAȘI Acum 4 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

Drept la replică din partea ROMSILVA Acum 5 ore | (1)
Dezvăluiri


loading...