2018-12-14 16:51


UPDATE William şi Kate şi-au amânat luna de miere. Prinţul se va întoarce la muncă luni. William şi Catherine au dansat noaptea trecută la petrecerea de la Palatul Buckingham

 |  13:54
UPDATE William şi Kate şi-au amânat luna de miere. Prinţul se va întoarce la muncă luni. William şi Catherine au dansat noaptea trecută la petrecerea de la Palatul Buckingham

William şi Kate îşi amână lunade miere şi vor petrece weekend-ul în Marea Britanie, urmând ca de luni prinţulsă-şi reia atribuţiile de pilot. Proaspăt căsătoriţi, William şi Kate au petrecutprima lor noapte ca un cuplu regal la Palatul Buckingham, de unde au plecatîntr-un elicopter sâmbătă dimineaţa.

Cei doi nu îşi vor petrece însăluna de miere în perioada imediat următoare, timp de două săptămâni, în afaraţării, aşa cum a fost relatat anterior în presă, ci se vor retrage undeva înMarea Britanie numai pentru acest weekend, potrivit .

William se va întoarce luni lalucru, în calitate de pilot de elicopter de căutare şi salvare, iar cuplul vapleca ulterior şi într-o lună de miere, a cărei destinaţie nu va fi divulgată,a declarat un purtător de cuvânt al Palatului St. James. Acesta a mai subliniatfaptul că tinerii căsătoriţi au cerut presei să le respecte intimitatea atât înacest weekend, cât şi în luna de miere.

Se pare că cei doi îşi dorescsă petreacă puţin timp împreună într-un cadru intim şi familiar, dupăcelebrarea căsătoriei lor în faţa întregii naţiuni şi a lumii. Probabil căpentru aceasta, vor merge la Balmoral Estate, un domeniu al reginei, aflat la ţară în Scoţia, scrie Daily Mail.

Sâmbătă dimineaţa, cândducele şi ducesa de Cambridge au părăsit Buckingham Palace, ţinându-se de mână,Kate purta o rochie de culoare albastru deschis, o jachetă mai închisă şi pantoficu platformă, iar William era şi el îmbrăcat lejer, în contrast cu ţinutele lordin ziua nunţii.

după nunta regalăde vineri, la Palatul Buckingham, şi au avut peste 300 de invitaţi, prieteni şimembri ai familiei celor doi tineri.

Mass media a făcut mai multespeculaţii în ceea ce priveşte destinaţia aleasă de cei doi pentru luna demiere: Seychelles, Kenya, Mustique, o insulă în zona Marii Bariere de Coralidin Australia, insula Corfu, o vilă în Toscana sau Sicilia.

Purtătorul de cuvânt de laClarence House a declarat că ducele şi ducesa de Cambridges-ar putea întoarce la o viaţă liniştită în Anglesey,chiar dacă nunta lor a avut dimensiuni globale, fiind cel mai mediatizateveniment de acest gen.

"Cel mai important lucrupe care trebuie să îl realizăm este că el (William - n.r.) nu este moştenitoruldirect al tronului. Este al doilea în ordinea succesiunii . Nu este o faţăregală 'full-time'. Meseria sa de bază este cea de pilot", a mai declaratacesta, adăugând că tinerii soţi vor avea locuinţa în ŢaraGalilor.

Prinţul William şi Kate s-aucăsătorit vineri la WestminsterAbbey, evenimentul având o audienţă globală estimată la circa 2 miliarde deoameni şi atrăgând aproximativ un milion de persoane pe străzile Londrei.

William şi Kate aupetrecut până dimineaţa după nunta regală, la Palatul Buckingham, şi au avutpeste 300 de invitaţi, prieteni şi membri ai familiei celor doi tineri, transmite MEDIAFAX.

Cuplul a rămas lapalat după recepţia care a avut loc până dimineaţa. De asemenea, se pare că ceidoi vor pleca în curând în luna de miere, însă destinaţia nu a fost făcutăpublic, .

Se pare că, în cadrulrecepţiei, găzduite de tatăl mirelui, prinţul Charles, au avut loc cele douădiscursuri tradiţionale: cel a cavalerului de onoare, Prinţul Harry şi cel altatălui miresei, Michael Middleton.

Purtătorul de cuvântde la palatul St James a declarat că mireasa a purtat, la petrecere, o rochiedin satin alb, cu un bolero alb, din angora, şi o centură cu diamante.

Sora miresei şidomnişoara sa de onoare, Pippa, s-a schimbat pentru recepţie într-o rochieverde smarald, fără mâneci, cu un decolteu adânc ce avea la bază o broderie cupietre preţioase. Mama celor două a preferat o ţinută de culoare neagră.

Regina Elisabeth aII-a şi soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au participat la petrecere, deoareceau plecat din Londra, în weekend.

Purtătorul de cuvântde la Clarence House a declarat că ducele şi ducesa de Cambridges-ar putea întoarce la o viaţă liniştită în Anglesey,chiar dacă nunta lor a avut dimensiuni globale, fiind cel mai mediatizateveniment de acest gen.

"Cel maiimportant lucru pe care trebuie să îl realizăm este că el (William - n.r.) nueste moştenitorul direct al tronului. Este al doilea în ordinea succesiunii .Nu este o faţă regală 'full-time'. Meseria sa de bază este cea de pilot",a mai declarat acesta, adăugând că tinerii soţi vor avea locuinţa în Ţara Galilor.

Pe de altă parte, unpurtător de cuvânt al Casei Albe a declarat că preşedintele Obama le doreştetinerilor căsătoriţi "o viaţă plină de fericire împreună"."Statele Unite nu au un prieten mai bun decât Marea Britanie" aadăugat preşedintele SUA. "Cu această ocazie, poporul american felicităpoporul britanic şi împărtăşeşte urările unui viitor strălucit pentru cuplulregal", se mai arată în mesajul preşedintelui.

Banchetul a avut locîn Camerele Statale (State Rooms) din Buckingham Pallace, incluzând camera debal. Aceasta are 36 de metri lungime şi 18 metri lăţime şi este cea mai mareîncăpere din palat. Acest spaţiu a fost adăugat clădirii în anii 1850, lacererea Reginei Victoriaşi a fost inaugurat în 1856, cu un bal dat la finalul Războiului Crimeei,război în care a luptat şi cel care a purtat titlui lui William, Ducele deCambridge.

Vineri, orarulpub-urilor a fost prelungit peste orele admise şi aceeaşi relaxare arestricţiilor este valabilă şi sâmbătă noapte. Milioane de oameni din MareaBritanie au urmărit nunta regală şi au sărbătorit cu petreceri stradale,picnicuri şi alte festivităţi.

Nu au lipsit niciincidentele. La o petrecere din KelvingrovePark din Glasgow, poliţia a făcut 21 de arestări.

,vineri, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la catedrala Westminster din Londra,în prezenţa a circa 1.900 de invitaţi. Cei doi au ieşit apoi în balconul de lapalatul Buckingham şi s-au sărutat în faţa miilor de oameni prezenţi.

Mii de admiratori,turişti sau rezidenţi au ocupat, începând din zorii zilei de vineri, centrulLondrei pentru a sărbători "nunta secolului", aşa cum a fostsupranumită căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, celebrată la 30de ani de la nunta dintre Charles şi Diana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-29

Mai multe imagini:
UPDATE William şi Kate şi-au amânat luna de miere. Prinţul se va întoarce la muncă luni. William şi Catherine au dansat noaptea trecută la petrecerea de la Palatul Buckingham
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...