2019-01-23 18:10


UPDATE. URGENȚĂ la Iași: Un avion s-ar fi PRĂBUȘIT. Apel disperat la 112

 |  23:52
UPDATE. URGENȚĂ la Iași: Un avion s-ar fi PRĂBUȘIT. Apel disperat la 112

Este stare de urgență în județul Iași, în zona Comarna-Osoi-Cozia. Un apel la 112 a semnalat că un avion s-ar fi prăbușit. Toate forțele ISU caută pe un câmp presupusul avion căzut.

UPDATE: Cele mai multe echipaje de intervenție au rămas la Cozia în așteptare. Câteva echipaje cu mașini mai mici au mers acasă la apelant, l-a luat pe acesta, iar acum se îndreaptă spre Măcărești pentru a verifica zona. Martorul susține în continuare că a văzut cu ochii lui avionul în flăcări dând un ocol.

Toți șefii din cadrul ISU și subalternii lor au fost chemați de acasă la serviciu, relatează Ziarul de Iași. Jurnaliștii scriu că mai multe echipaje de pompieri se îndreaptă la fața locului.

Potrivit sursei citate, reprezentanții instituției au transmis că sunt în alertă maximă și au trimis la fața locului, în recunoaștere, mai multe autovehicule. Aeroportul Iași a transmis către ISU că nu le-a dispărut niciun avion de pe radare și, în cel mai rău caz, avionul semnalat în apelul de la 112 ar fi o cursă din Republica Moldova.

Un localnic a sunat în această seară la 112 semnalând faptul că a văzut flăcări la motoarele unui avion ce zbura în zonă.

Un pompier a vorbit la telefon cu persoana care a sunat la 112. Potrivit acestuia, bărbatul din Cozia a văzut „un avion mare care a intrat în picaj”. Pompierii se află în zonă și încep căutările.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-14

GALERIE MEDIA


TAGURI: iasi, avion, prabusit, comarna, 112
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...