2018-12-15 11:49


Şefii Fotbalului, urmăriţi penal

 |  21:00
Şefii Fotbalului, urmăriţi penal

Roata se învârte repede în fotbalul românesc. După ce Mititelu a făcut numeroase vizite pe la DNA în dosarul dezafilierii echipei sale în această vară, a venit acum rândul membrilor Comitetului Executiv al FRF să dea cu subsemnatul în acelaşi loc, după ce patronul Craiovei le-a făcut plângeri. Ei sunt acum urmăriţi penal, după ce li s-a adus la cunoştinţă că sunt învinuiţi pentru abuz în serviciu în cazul dezafilierii grupării din Bănie. Ei vor fi rechemaţi la DNA pe 9 noiembrie, dată până la care au timp să îşi pregătească apărarea.

“Nu am dat nici o declaraţie. Dacă voi mai fi chemat, voi veni”, a spus Cornel Şfaiţer, omul cluburilor din eşalonul secund. Un alt reprezentant al ligii a doua, Marian Rusen, a fost şi el audiat la ora 11.25, iar la ieşire a declarat: “Am fost învinuiţi de abuz în serviciu şi avem termen două săptămâni să ne pregătim apărarea”. Cel mai tranşant a fost Cristian Bobar, reprezentantul ligii a treia: “Nu mă simt vinovat cu nimic. Îmi asum responsabilitatea votului. Această acţiune nu are nici un temei”. Un alt audiat a fost Ştefan Stana (liga a III-a), care nu a zăbovit mai mult de un sfert de ceas la DNA: “Din punctul meu de vedere am luat o decizie corectă atunci. Universitatea Craiova a încălcat statutele şi regulamentele FRF. Mircea Sandu nu ne-a impus niciodată cum să votăm”.

Ieri au fost prezenţi la DNA 6 dintre cei 14 membri ai CEx care au votat dezafilierea Craiovei. Cristi Borcea şi Dumitru Costin nu au fost prezenţi la şedinţa care a “decapitat” Universitatea, în timp ce Vasile Avram şi Sorin Ţerbea sunt arestaţi pentru luare şi dare de mită şi vor fi audiaţi sâmbătă.

Urmează Naşu’ şi Mitică!

Cei mai importanţi oameni din Comitetul Executiv, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, vor fi chemaţi pe rând la DNA. Şefului LPF nu îi convine deloc situaţia, însă nu are ce face: “Suntem chemaţi pentru o speţă sportivă, însă noi nu am făcut decât să respectăm regulamentele. Era de înţeles dacă încălcam statutul, dar aşa nu am greşit cu nimic. Asta se numeşte hărţuire”. În schimb, Mircea Sandu este mult mai liniştit în această privinţă, chiar dacă amândoi vor fi puşi sub urmărire penală fiind învinuţi, ca şi ceilalţi membri ai CEx, de abuz în serviciu în cazul dosarului dezafilierii Ştiinţei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-19

TAGURI: urmariti, Craiova, Marian Rusen, Mititelu, DNA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...