2018-06-25 05:16


USL investeşte în bugetari

 |  19:31
USL investeşte în bugetari

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a făcut o declaraţie cu greutate despre prima măsură preconizată de Cabinetul Ponta. „Se dau înapoi pensiile, salariile şi sporurile tăiate de ai lui Băsescu până în august”. Constantinescu a mai explicat şi sursa fondurilor pentru această măsură, preconizată să aibă loc în trei etape. Este vorba despre anularea planului de investiţii care fusese pus la punct de Elena Udrea, şi îndreptarea fondurilor de aproximativ patru miliarde de euro ce erau destinate acestor investiţii către plata salariilor şi pensiilor.

Declaraţia preşedintelui CJ Constanţa vine să îl contrazică pe Emil Boc, preşedintele PDL, care anunţase după moţiune că guvernul său şi cel condus de Ungureanu au pregătit totul pentru revenirea salariilor şi a celorlalte venituri care au fost tăiate, şi că există fonduri pentru această măsură, este susţinută din punct de vedere economic, iar Guvernul Ponta nu mai trebuie să facă altceva decât să o adopte cât mai repede.

„Ieri am fost la Ponta, pe Kiseleff. Am fost toţi preşedinţii de consilii judeţene şi am stabilit, vă anunţ în premieră, că până în august se dau înapoi, în trei tranşe, pensiile, toate salariile şi sporurile salariale pe care vi le-au tăiat în mod abuziv ai lui Băsescu. (...) Aceasta este prima măsură pe care o ia Guvernul, exact aşa cum a promis. Şi o să vedeţi că o să avem grijă, şi eu, şi prietenul meu, Radu Mazăre, să se ţină de cuvânt Ponta. Se anulează planul naţional de investiţii al Elenei Udrea, sunt patru miliarde de euro, şi ăştia sunt banii cu care vom putea să revenim la normalitate, să supravieţuim“, a spus Nicuşor Constantinescu, citat de Mediafax.

Declaraţiile lui Constantinescu au fost făcute la o pretrecere cu mici şi bere unde a fost prezent împreună cu primarul Constanţei, Radu Mazăre, pentru a-şi susţine candidaturile la consiliul judeţean, respectiv la primărie, unde vor să câştige un nou mandat.

Primarul Mazăre a organizat petreceri câmpeneşti, cu mici şi bere, de 1 Mai, în trei zone din Constanţa: cartierul Km 4-5, Brick şi Parcul Tăbăcărie. Împreună cu Nicuşor Constantinescu, Radu Mazăre a apărut în faţa miilor de oameni veniţi la distracţia dată de edil. În fiecare din cele trei petreceri au fost organizate şi spectacole de muzică populară şi alte atracţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BUGETAR
02 Mai 2012

da, dar banii nostri care au fost taiati din salariu ni-i mai recuperam?
Random imageUltimele stiri

Apa Nova