2019-02-23 17:13


Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin. Trafic feroviar închis

 |  09:45
Vagonul unui tren încărcat cu substanţe periculoase, deraiat în Caraş-Severin. Trafic feroviar închis

Vagonul unui tren de marfă, în care se aflau substanţe periculoase, a deraiat, marţi dimineaţa, în apropierea unei gări din judeţul Caraş-Severin, traficul feroviar fiind închis în urma incidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, marţi dimineaţa, vagonul unui tren a deraiat în apropierea gării Topleţ, la aproximativ un kilometru de gara dinspre Orşova. Trenul era unul de marfă, fiind încărcat cu gaz de sondă, hidrocarburi şi gaze lichefiate.

„Vagonul deraiat nu este răsturnat, doar sărit de pe şine. În urma incidentului, nu s-au produs fisuri sau spărturi. Pentru asigurarea zonei, la faţa locului s-a deplasat echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane”, a informat ISU Caraş-Severin.

În urma incidentului, circulaţia feroviară a fost închisă între Topleţ şi Drobeta Turnu Mehedinţi. Pasagerii trenurilor de pe această rută sunt transportaţi cu autobuzele până la gările Băile Herculane sau Drobeta Turnu Mehedinţi, unde sunt preluaţi de alte trenuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-05

TAGURI: tren, tren derajat, caras severin,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2019

https://petitieonline.ro/petitie/34286152.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...