2018-12-18 18:05


Valentin Ceauşescu, prezent la aniversarea Steaua ‘86

 |  20:25
Valentin Ceauşescu, prezent la aniversarea Steaua ‘86

Fiul lui Nicolae Ceauşescu, Valentin, a fost prezent ieri la Cheile Grădiştei, acolo unde componenţii echipei Steaua din 1986 au sărbătorit 26 de ani de la finala câştigată la Sevilla în faţa Barcelonei. Valentin Ceauşescu a fost omul care a condus “din umbră” clubul militar în anii ‘80.

La evenimentul de la Cheile Grădiştei au luat parte aproape toţi componenţii Stelei ‘86 în frunte cu antrenorul de atunci, Emeric Ienei: Anghel Iordănescu, Helmuth Duckadam, Daniel Gherasim, Adrian Bumbescu, Ilie Bărbulescu, Ştefan Iovan, Constantin Pistol, Tudorel Stoica, Lucian Bălan, Gabi Balint, Mihai Majearu şi selecţionerul Victor Piţurcă. Au lipsit Ladislau Boloni, aflat cu PAOK Salonic în play-off-ul campionatului elen, Miodrag Belodedici, ocupat cu finala Ligii Europa de la Bucureşti de peste două zile, unde este ambasadorul ultimului act, Marius Lăcătuş, aflat în Spania la familie, dar şi Dumitru Stângaciu.

Steliştii care au câştigat Cupa Campionilor Europeni au jucat la Cheile Grădiştei la un turneu demonstrativ de fotbal, la care au mai participat selecţionatele jurnaliştilor, artiştilor, dar şi o echipă locală. Fostul portar Helmuth Duckadam a fost arbitrul partidelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: valentin ceausescu, aniversare, steaua 86
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...