2017-01-24 09:03


Vali Vijelie, cercetat de poliţie pentru răpire şi sechestrare

 |  19:26
Vali Vijelie, cercetat de poliţie pentru răpire şi sechestrare

CântăreţulVali Vijelie se află în atenţia Poliţiei, pentru lipsire de libertate,distrugere şi tulburarea ordinii publice, după ce, împreună cu alte trei persoane,ar fi luat cu forţa o femeie dintr-un salon de înfrumuseţare.

Surse din Poliţie susţin că"tânăra ar fi fost băgată cu forţa într-o maşină de patru bărbaţi, printrecare şi Vali Vijelie, pentru că femeia a încercat să rupă relaţia cuacesta".

"Fratele acesteia şi încă opersoană, fiul patroanei salonului de unde a fost luată fata, au încercat săsară în ajutorul ei, moment în care una din cele patru persoane care au luat-ope tânără a spart parbrizul maşinii fiului patroanei", au mai declaratsursele citate, adăugând că apoi cei patru bărbaţi veniţi la salon au plecat cufata. Cântăreţul ar fi fost întrebat de poliţişti în legătură cu incidentulpetrecut sâmbătă.

Într-un comunicat remis la sfârşitul săptămâniitrecute, de Poliţia Capitalei, se arată că instituţia a fost sesizată prinApelul de Urgenţă 112, că pe strada Anton Bacalbaşa, sector 4 Bucureşti, a avutloc un scandal şi că o tânără a fost luată cu forţa de către patru bărbaţi şiurcată într-o maşină, după care au plecat. La faţa locului s-a deplasat, deurgenţă, o echipă formată din poliţişti ai Sectorului 4 şi Secţiei 26, care audemarat cercetările.

Potrivit comunicatului, la adresamenţionată au fost identificaţi doi tineri, unul dintre aceştia fiind chiarfratele tinerei menţionate în sesizarea telefonică. Cei doi au declarat căpatru bărbaţi au pătruns în locaţia unde fata îşi desfăşura activitatea, unsalon de înfrumuseţare, pe motiv că aceasta nu mai dorea relaţia de prieteniepe care o avusese cu unul dintre ei.

Tânăra a încercat să fugă pefereastră, dar a fost prinsă şi urcată în maşină. În scandalul declanşat, ceipatru bărbaţi au spart parbrizul unui autoturism de lux, care aparţine fiuluipatroanei salonului.

A fost contactată şi tânăra, iniţialtelefonic, după care, în jurul orei 21.00, a fost găsită la domiciliu, dar arefuzat să colaboreze cu poliţiştii. Cercetările sunt continuate de Secţia 26Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, conform plângeriiformulate de către proprietarul autoturismului, împotriva lui Valentin Rusu. Deasemenea, în baza declaraţiilor furnizate de către martori, Poliţia s-a sesizatdin oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii delipsire de libertate în mod ilegal, dar şi pentru tulburarea ordinii şiliniştii publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image