2016-10-23 06:28

EVENIMENT


Vânător vânat... de coleg

 |  18:29
Vânător vânat... de coleg

Un vânător din oraşul harghitean Vlăhiţa a fost împuşcat accidental în picior, ieri, de un coleg, acesta aflându-se internat în prezent la Spitalul Judeţean din Miercurea Ciuc. Incidentul s-a petrecut la o vânătoare de mistreţi, organizată legal, în baza unei autorizaţii colective, pe un fond de vânătoare din zona Vlăhiţa.  Potrivit primelor cercetări, vânătorul a fost rănit accidental la trei degete de la piciorul drept, de colegul său din aceeaşi localitate. Din declaraţiile celor implicaţi rezultă că cei doi stăteau de vorbă când arma de vânătoare s-a descărcat şi l-a rănit la picior pe bărbat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: vanator, vanat, colegComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Predoiu: Liviu Dragnea pozează în fanatic religios, dar este şi un vânător sângeros Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a precizat sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de... Acum 18 ore | (3)
Deputatul Adrian Gurzău le cere colegilor să respingă cererea DNA de reţinere şi arestare preventivă Deputatul Adrian Gurzău le-a solicitat, marți, colegilor săi să respingă cererea DNA de... 04 Oct 2016 | (1)