2019-05-20 22:29


Vanghelie, SUSPECT într-un nou dosar la DNA: ”Eu influențez prin TELEPATIE”

 |  19:14
Vanghelie, SUSPECT într-un nou dosar la DNA: ”Eu influențez prin TELEPATIE”

Marian Vanghelie a explicat, pentru B1 TV, care a fost motivul pentru care s-a prezentat luni la DNA. Inițial, fostul edil a declarat că a fost chemat în fața procurorilor ”în calitate de talentat”. Acum, însă, a afirmat că a dat explicaţii într-un nou dosar, în care este suspectat că a influențat declaraţia unui martor dintr-un alt dosar.

”În calitate de om talentat am vrut să spun. Nu vedeți că am o colaborare foarte fructuoasă cu DNA? Evident că am spus că sunt talentat, pentru că nu oricine poate să aibă favoarea asta, să fie chemat oricând acolo.

Am fost chemat ca suspect într-un nou dosar. Un martor care acum trei ani a declarat anumite lucruri, în fața instanței a spus acum o lună că atunci, când a ajuns în dimineața aceea, declarația lui deja era făcută. Președinta a întrebat ”cum?” și el a spus ”mi-a citit-o procurorul cum să o scriu, am scris-o de mână, am semnat-o, ei au dactilografiat-o și apoi am resemnat-o”. Nu era un denunțător! Dar când cineva schimbă declarația, pe logica DNA, el depune mărturie falsă și i se face un nou dosar.

Se presupune că am influențat martorul. Eu am întrebat de unde să știu eu, să-l influențez cu toate datele astea? Indiferent cât aș fi vrut să-l influențez, nu puteam să-l influențez acolo, pe holuri, cu toate astea. Deci eu prin telepatie influențez și el explică apoi jumătate de oră ce s-a întâmplat.

Nu e așa plăcut să te cheme acolo (la DNA) pentru orice lucru și să stai în suspans. Eu poate am greșit la viața mea, dar ce se întâmplă azi cu instituția asta bate orice record”  a declarat Marian Vanghelie la B1tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: vanghelie, dosar, dna, suspect, telepatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Mar 2018

ha ha ha ...talentat rau..citeste multe Almanahe..de acolo i se trage beleaua
MAPISPEDRAGNEA
12 Mar 2018

talentat netalentat...buzunaru si lo umplut, sta relaxat sj el si familia lui si noi muncim pana ne rupem gatu
Random imageUltimele stiri


STARBAG