2017-01-23 00:41


Vanghelie şi-a recâştigat funcţia la un restaurant din Bucureşti

 |  21:00
Vanghelie şi-a recâştigat funcţia la un restaurant din Bucureşti

O echipă de paparazzi a ziarului „Puterea“ a surprins, ieri, o întâlnire de taină a greilor din PSD. La ora la care înlocuirea lui Mircea Geoană din fruntea Senatului era în plină desfăşurare, trei dintre oamenii care conduc destinele în PSD luau masa la un restaurant din zona de Nord a Capitalei. Marian Vanghelie, Victor Ponta şi Liviu Dragnea au făcut adevărata pace din Partidul Social Democrat. Miza discuţiilor: reconfirmarea lui Vanghelie la şefia PSD Bucureşti, suspendarea lui Traian Băsescu şi poziţionarea partidului condus de Dan Diaconescu.

Surse din restaurantul unde au luat masa liderii PSD ne-au informat că prima dintre concluziile discuţiilor a fost revenirea lui Marian Vanghelie la şefia PSD-iştilor bucureşteni. „Nu vreau să plec la o aventură cu Mircea Geoană”, ar fi afirmat actualul primar al sectorului 5. Tot el le-a dat asigurări comesenilor căare o relaţie specială cu Dan Diaconescu şi că acesta va juca în alegeri de partea sa.

Tema pe care s-a mai bătut monedă a fost o posibilă suspendare a lui Traian Băsescu. Aceasta devine însă tot mai greu de realizat, inclusiv din cauza pierderii şefiei Senatului, care a avut loc la mai puţin de o oră după ce liderii PSD se despărţeau, plecând fiecare în direcţii diferite. Marian Vanghelie a fost primul care a părăsit restaurantul, la volanul limuzinei sale.

Mitrea ştia de concluzia întâlnirii?

Surse din Senatul României ne-au informat de un alt conflict ce este pe cale să izbucnească în PSD. Fostul ministru al transporturilor, senatorul Miron Mitrea nu ar fi votat ieri în favoarea colegului său, Titus Corlăţean. Motivul: scoaterea sa din cărţi pentru preluarea filialei PSD Bucureşti sau măcar de coordonare a campaniei pe Capitală. Cunoscut drept un adversar declarat al lui Mircea Geoană, Mitrea aştepta probabil o recompensă grasă din partea colegilor, ca urmare a înlăturării acestuia. Rămâne de văzut în ce măsură va fi recompensat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-24

TAGURI: marian vanghelie, victor ponta, mitre, senatul romanieiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SHOW
29 Noi 2011

cine v-a spus ce s-a discutat? chelnerul, ospatarul sau tanti care spala vasele? incepeti sa semanati cu evz.
CRISTI
29 Noi 2011

1. nu are cum sa plece Vanghelie la volanul limuzinei sale pt ca nu stie sa conduca trebuie sa inveti sa citesti ca sa iei carnetul. 2. Vanghelie este omul lu Base din PSD, si are f multi acoliti peste tot prin tot partidul. Desi tin cu PSD il prefer pe Basescu in detrimentul lu asta care este. e plin de bani si el si familia lui si toti subordonatii lui din primarie. a furat pana nu a mai putut si prostimea analfabeta inca il voteaza. PS. Vanghelie are 2 mercedes S-class nu una si un porche 911 turbo; toate ticsite cu body-guards
CRISTI
29 Noi 2011

Ponta, daca este baiat destept inca mai are timp sa scape de Vanghelie si de toti cei pusi de el pana in 2012 daca nu, chiar si in cazul in care usl-ul va castiga oamenii lui Vanghelie pusi in functii cheie la partid(presedinti, vicepresedinti, secretari etc) vor pleca la PDL imediat cu tot cu functii de deputati senatori, primari consilieri etc. Daca Ponta nu intelege asta ar fi mai bine sa plece.

Adauga un comentariu

Random image