2018-11-19 21:56


Vaslui. Căruţă lovită de o maşină pe E 581. Patru persoane, rănite

 |  16:11
Vaslui. Căruţă lovită de o maşină pe E 581. Patru persoane, rănite

Un accident rutier a avut loc luni, pe drumul european E 581, în judeţul Vaslui, patru persoane, printre care şi un copil în vârstă de opt ani, fiind rănite, după ce o căruţă al cărei conducător nu s-a asigurat când a intrat pe şosea a fost lovită de o maşină.

”În urma accidentului, conducătorul auto şi cel al atelajului au fost răniţi, la fel ca şi copilul din maşină, un băiat de opt ani, fiul şoferului, şi soţia căruţaşului, în vârstă de 67 de ani. Cele patru persoane au fost transportate de mai multe ambulanţe la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde medicii i-au diagnosticat cu traumatisme cranio-cerebrale. Starea cea mai gravă este a femeii, care a suferit şi fracturi de claviculă şi antebraţ”, a precizat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David, potrivit News.ro.

Căruţaşul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, poliţiştii urmează să stabilească dacă bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-21

TAGURI: vaslui, caruta, loveste, masina, e, 581, patru, persoana, ranit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...