2017-01-22 10:11

EVENIMENT


Vatmanul implicat în accidentul lui Mircea Lucescu: “Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului”

 |  15:02
Vatmanul implicat în accidentul lui Mircea Lucescu: “Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului”

După ce Mircea Lucescu, de pe patul de spital, a declarat că a simţit că vatmanul a intrat intenţionat în autoturismul pe care îl conducea, acesta din urmă susţine  contrariul, fiind apărat şi de RATB.

“Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zărit la zeci de metri distanţă și mi-am imaginat că va frâna. Avea timp suficient. Să mă ierte Dumnezeu, dar vatmanul parcă a vrut să dea peste mine!”, a afirmat tehnicianul lui Şahtior pentru Gazeta Sporturilor.

“Am făcut tot posibilul pentru evitarea accidentului. Am avut o reacţie cât se poate de rapidă şi am acţionat toate sistemele de frânare de care dispune tramvaiul. Dacă era un conducător mai puţin experimentat în locul meu, nu reacţiona atât de prompt”, declară vatmanul implicat în eveniment.

Conform RATB, acesta a utilizat toate sistemele de frânare, cu care este dotat tramvaiul, frâna electrodinamică de serviciu, frâna electrohidraulică de oprire şi staţionare şi frâna electromagnetică cu patină, pentru situaţii deosebite, însă, spaţiul redus dintre tramvai şi autoturism nu a permis oprirea tramvaiului şi evitarea totală a evenimentului de circulaţie.

Pentru a întări spusele vatmanului, RATB adaugă faptul că acesta are 19 ani vechime, iar în toată acesată perioadă nu a fost implicat în niciun accident rutier din culpă proprie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: RATB, vatman, mircea_lucescu, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VASILE
09 Ian 2012

Vatmanule, ai fost un nemernic neatent si rau intentionat fata de un participant la trafic. Daca stiai ca e Lucescu frinai ca slava domnului o puteai face.
METIN CERCHEZ
10 Ian 2012

ieri am facut un comentariu la misto ca de vina e vatamanul si arbitrii-iata ca azi am confirmarea ca securistul de lucescu e bolnav...cu mintea
ROBERT
10 Ian 2012

am citit ca nea Luce a mai avut un accident cu tramvaiul in tinerete....si atunci a facut la fel...juca la dinamo si a reusit s-o scoata vinovata pe o amarita de vatmanita care a trebuit sa plateasca daune de 30000 de lei....va dati seama...pe vremea aia....o suma imensa pentru o amarata de vatmanita..... acum vrea , din nou sa-si repare masina pe banii vatmanului.....se crede Dumnezeu..... si veti vedea ca politia o sa-l scoata nevinovat.....asta e ROMANIA....
CEZAR55
10 Ian 2012

SA ZICETI MERCI CA RATB A INOIT PARCUL SI IA PUS PE TOTI CONDUCATORII DE VEHICULE SA RASPUNDA DE ELE . ACUM 30 DE ANI SINGURA GRIJA A CELOR DE LA TRAMVAIE SI TROLEIBUZE ERA FIRUL DE CONTACT , CE ERA PE SINE SAU SUB FIRELE PARALELE DE CURENT ERA LOVIT CU SUCCES !!!!!! ERAU TOATE ADUSE DE MAMA LOR DE ACASA DIN MOLDOVA ! AZI DOAR CEI DE LA TRAMVAIE MAI AU CURAJ LA PLEZNELI IN TRAFIC , BARA FATA SAU TRAMVAIUL FIIND FACUTE DIN MATERIALE IEFTINE !! CHESTIA AIA CU CIRCULATIA PREVENTIVA A DISPARUT DIN NOUL REGULAMANT , LAI GASIT PE SINE DAI CU PUTERE ! DACA IN LOCUL LUI LUCESCU ERA O MAMA CU 3 COPII IN MASINA , TOT ASA VORBEATI ????? ORICINE POATE GRESII IN TRAFIC , DAR ASTA NU INSEAMNA SA-I LUAM GATUL !!!!! PLATESTE FIECARE CONFORM LEGII ! LUCESCU A GRESIT , NU S-A ASIGURAT LA SCHIMBAREA DIRECTIEI DE MERS , SI MAI ALES NU A DAT PRIORITATE TRAMVAIULUI IN MERS !

Adauga un comentariu

Random image