2018-11-15 06:47


Verificări DIICOT după reportajul The Sun cu copiii români care fac jucării

 |  18:41
Verificări DIICOT după reportajul The Sun cu copiii români care fac jucării

DIICOT face verificări privind aspectele semnalate de publicația "The Sun", care a scris că jucăriile-surpriză din interiorul ouălor Kinder ar fi fost asamblate de membrii unor familii sărace din nordul României pe sume derizorii, au declarat pentru Mediafax reprezentanți ai DIICOT.

"DIICOT face verificări în ceea ce privește faptele relatate de publicația «The Sun». Nu e o autosesizare, nu a fost întocmit încă un dosar", au declarat , pentru Mediafax, reprezentanți ai DIICOT central.

"Urmare a reportajului difuzat de către publicația britanică The Sun și preluat de către mass-media din România, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism efectueză verificări privind aspectele semnalate în materialul de presă", se arată și în comunicatul de presă al DIICOT, publicat, în această seară, pe site-ul instituției.

Timea Jurj, femeia din Carei despre care tabloidul britanic "The Sun" susținea că își folosește copiii minori pentru a asambla ouă Kinder, a negat acuzațiile și a declarat că nimic din ce s-a scris nu este adevărat, totul fiind o înscenare. Timea Jurj a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX că ziariștii britanici i-au spus că vor să promoveze ouăle Kinder, pentru că în Anglia sunt foarte scumpe, și vor să se vadă cum se fac acestea, de la început până la sfârșit, iar femeia a căzut în capcana lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-22

TAGURI: diicot, verificari, reportaj the sun, jucarii kinder
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...