2018-12-09 22:38


Vestul sălbatic al României. Răfuială cu focuri de armă, săbii şi răniţi la Băileşti

 |  12:16
Vestul sălbatic al României. Răfuială cu focuri de armă, săbii şi răniţi la Băileşti
Unpoliţist local din Băileşti, judeţul Dolj, a fost reţinut, duminică seară, dupăce a împuşcat o persoană şi a rănit alte două cu o sabie, la o petrecere deFlorii care a avut loc în comuna Cioroiaşi. Într-un alt incident, petrecut înBăileşti, luni dimineaţă, doi tineri au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile decauciuc de un alt tânăr în urma unui conflict în trafic.

Poliţistullocal, aflat în timpul liber, a mers împreună cu doi prieteni duminică searăîntr-un bar din comuna Cioroiaşi. La un moment dat s-a iscat un conflict cualte trei persoane. Au ieşit toţi afară din bar să se răfuiască. La un momentdat, poliţistul local a tras cu un pistol cu bile, deţinut legal, într-unuldintre adversarii săi şi i-a rănit pe ceilalţi doi cu un cuţit.

Potrivitpoliţiştilor care anchetează cazul, una dintre persoanele rănite cu cuţituleste în stare gravă şi a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă dinCraiova. Celelalte două au primit îngrijiri la spitalul din Băileşti. Poliţistulurmează să fie prezentat Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestarepreventivă, pentru lovire şi alte violenţe, vătămare corporală gravă, port fărădrept al unei săbii, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, ultraj şirefuzul de recoltare de probe biologice.

Într-unalt incident, petrecut în Băileşti luni dimineaţă, doi tineri au fost împuşcaţicu un pistol cu bile de cauciuc de un alt tânăr, în urma unui conflict întrafic. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă dinCraiova.

Şila Drobeta-Turnu Severin trei persoane au fost rănite, duminică seara, în urmaunui conflict în care au fost trase mai multe focuri de armă. Potrivit primelorinformaţii, între două grupuri de tineri, aflaţi în centrul oraşului, a avutloc un conflict spontan. Unul dintre cei implicaţi a tras mai multe focuri cuun pistol cu bile de cauciuc pe care îl deţinea legal. Cei trei răniţi au fosttransportaţi la Spitalul Judeţean din Dr.-Tr. Severin. Poliţiştii au ridicatprobe de la locul incidentului, iar tânărul care a tras a fost luat depoliţişti pentru audiere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...