2017-01-18 16:21

EVENIMENT


Vezi care este starea prinţului Johan Friso după ce a fost surprins de avalanşă

 |  14:17
Vezi care este starea prinţului Johan Friso după ce a fost surprins de avalanşă

Prinţul Johan Friso de Orania-Nassau von Amsberg, unul dintre fiii reginei Beatrix a Olandei, surprins de o avalanşă vineri la Lech (vestul Austriei), a petrecut noaptea la spital, dar nu este în afara pericolului. Potrivit primarului din Lech, Ludwig Muxel, prinţul schia în compania unui prieten, în timp ce nivelul de alertă pentru avalanşă era de patru pe o scară până la cinci, dar partea de pistă pe care schia nu era interzisă schiorilor.

„Nu este total în afara pericolului, dar a petrecut o noapte calmă şi stabilă' în unitatea de terapie intensivă a spitalului universitar din Innsbruck, se arată în comunicat. 'Medicii care îl îngrijesc au afirmat că starea starea lui nu s-a schimbat”, se menţionează într-un  comunicat al Casei Regale,fără a se face precizări cu privire la rănile suferite de prinţ.

Prinţul Johan Friso este al doilea fiu al reginei Beatrix şi fratele prinţului moştenitor Willem-Alexander. El s-a căsătorit în 2004 cu Mabel Wisse Smit, este tatăl a două fetiţe, Luana, 6 ani, şi Zaria, 5 ani, şi locuieşte cu familia la Londra. Guvernul olandez nu a autorizat căsătoria şi prinţul Johan Friso nu mai este oficial membru al Casei regale olandeze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-02

TAGURI: Johan Friso, avalansa, schi, OlandaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image