2019-03-19 08:06


Vicepremierul Stănescu anunță RECTIFICAREA bugetară: ”Să fie BANI de salarii”

 |  21:51
Vicepremierul Stănescu anunță RECTIFICAREA bugetară: ”Să fie BANI de salarii”

Guvernul Dăncilă pregătește prima rectificare bugetară din acest an. Vicepremierul Paul Stănescu a anunţat că la finalul lunii iulie Guvernul va face o rectificare bugetară pozitivă, astfel încât "toată lumea cel puţin să aibă bani de salarii".

"Ceea ce vă asigur este că va fi o rectificare pozitivă, la sfârşitul lunii acesteia, să vedem, nu vă pot spune mare lucru, pentru că suntem în discuţii, Ministerul Dezvoltării cu Ministerul Finanţelor, cu toate celelalte ministere implicate, sper să găsim o formulă ca toată lumea cel puţin să aibă bani de salarii", le-a spus Paul Stănescu primarilor şi viceprimarilor prezenţi la întrunirea ACoR de la Slatina.Viceprimarul a amintit că salariile au fost mărite. "Salariile, aşa cum ştiţi, s-au mărit, deja vorbim şi de pensii pentru primari. L-am dat exemplu peste tot pe domnul primar Peligrad (Titi Peligrad, primarul comunei Şerbăneşti, din judeţul Olt - n.r.), care a lucrat în primărie de la 18 ani şi după şapte mandate de primar are pensie de 1.240 sau 1.270 lei, ceea ce e inacceptabil pentru un om care a avut o asemenea activitate. Şi sunt foarte mulţi colegi, nu cred că e o cheltuială prea mare şi sper să fie toată lumea de acord şi cu aceste lucruri", a afirmat Paul Stănescu, conform Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-06

TAGURI: vicepremier, paul stanescu, rectificare bugetara, bani, salarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOTULE
06 Iul 2018

BA HOTULE ; Primar este o functie de furat cu acte . Nu il obliga nimeni , daca nu ii convine . Cite comune si sate cu 200 locuitori au o herghelie , consilieri , secretare , 30 - 50 angajati la orimarie ? Primar se alege dintre cei mai buni si corecti oameni ai satului , ca ceva binevol si a fii un exemplu pentru ceilanti
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...