2018-10-15 20:57


Vicepreşedinte PSD, în arest la domiciliu alături de trei oameni de afaceri

 |  07:38
Vicepreşedinte PSD, în arest la domiciliu alături de trei oameni de afaceri

Vicepreşedintele PSD Caraş-Severin Ion Bejeriţă şi trei oameni de afaceri au fost plasaţi în arest la domiciliu, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Aceştia sunt cercetaţi în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu prejudiciu de peste 10 milioane de euro.

Procurorii Parchetului instanţei supreme au cerut instanţei arestarea preventivă pentru 30 de zile lui Ion Bejeriţă, Axente Obrejan, Petrişor Lincan şi Vasile-Tailor Căcărează, dar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti a respins cererea.

Astfel, instanţa a dispus plasarea în arest la domiciliu a celor patru inculpaţi în acest dosar. Decizia TB nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti, transmite Mediafax.

Vicepreşedintele PSD Caraş-Severin este acuzat de evaziune fiscală, spălarea banilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, Axente Obrejan - evaziune fiscală, spălarea banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi complicitate la spălarea banilor; Petrişor Lincan - complicitate la evaziune fiscală, complicitate la spălarea banilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată; Vasile Căcărează - complicitate la evaziune fiscală, complicitate la spălarea banilor şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14
Citeste si:
Vicepreşedinte PSD, reţinut într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 10 milioane euro
Percheziţii de amploare la firme de construcţii. Prejudiciul - peste 10 milioane euro

TAGURI: vicepresedinte, psd, trei, om, afaceri, plaseaza, arest, domiciliu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...