2017-01-22 22:28


Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, după şocul privind violarea mamei sale

 |  19:50
Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, după şocul privind violarea mamei sale

VicepreşedinteleConsiliului Judeţean (CJ) Argeş, fiul femeii care a reclamat că a fost tâlhărităşi ulterior violată, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, la SpitalulClinic de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde fusese adus în stare gravă,transmite corespondentul Mediafax.

Potrivitreprezentanţilor CJ Argeş, Florea Costache a fost internat săptămâna trecută laSpitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde fusese adus în comă,după ce suferise un şoc la aflarea veştii că mama lui fusese tâlhărită şiviolată, starea fiind agravată şi de probleme medicale mai vechi.

ConducereaConsiliului Judeţean Argeş îşi exprimă regretul în urma decesuluivicepreşedintelui Florea Costache. "Conducerea Consiliului Judeţean Argeşeste în doliu după ce, sâmbătă, vicepreşedintele CJ, Florea Costache, a încetatdin viaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, în urma uneiafecţiuni hepatice", se arată într-un comunicat al instituţiei. Slujba deînmormântare va avea loc mâine şi va fi oficiată de Înalt Prea Sfinţia SaCalinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Laînceputul acestui an, mama lui Florea Costache, Maria Costache, în vârstă de 77de ani, care locuieşte singură în comuna argeşeană Izvoru, a reclamat că a fosttâlhărită, fiindu-i furată din portofel suma de 50 de lei, iar ulterior le-aspus poliţiştilor că a fost şi victima unui viol.

VicepreşedinteleCJ Argeş, Florea Costache, a suferit un şoc la aflarea celor întâmplate şi, pefondul unor probleme medicale mai vechi, acesta suferind de hepatită, i s-afăcut rău, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, iarulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Agresorula fost arestat

Săptămânatrecută, poliţiştii anunţau că suspectul în cazul tâlhăririi şi violăriifemeii, un tânăr de 24 de ani, din comuna argeşeană Izvoru, fusese prins şi reţinut.Miercuri, tânărul a fost arestat pentru 29 de zile de către magistraţiiJudecătoriei Costeşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean dePoliţie Argeş, suspectul este vecin cu victima şi se numeşte Ionuţ Raj Bujor."Suspectul a fost identificat pe baza urmelor şi a amprentelor pe carele-a lăsat la locul faptei. În primă fază, suspectul a recunoscut că a spartgeamul locuinţei femeii, apoi s-a răzgândit. Audierile continuă cu suspectul înstare de reţinere", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei JudeţeneArgeş, comisar Dănuţ Dinu. Iniţial, la postul de Poliţie din Izvoru a fostprimit un telefon de la mama vicepreşedintelui CJ Argeş care reclama că opersoană necunoscută a încercat să intre în casa ei. După ce au mers lalocuinţa acesteia şi a verificat casa şi împrejurimile, poliţistul a plecat la postulde Poliţie pentru a-şi lua un coleg, jandarm.

Întretimp, bărbatul suspect s-a întors la locuinţa femeii, iar aceasta a reclamat căa fost tâlhărită şi violată.

Poliţiştiiargeşeni au audiat aproximativ 40 de persoane în acest caz, existând indicii căautorul faptei ar fi avut un complice care ar fi rămas de pază în afara casei.De asemenea, conducerea IPJ Argeş a început o anchetă şi în privinţa modului încare poliţistul de la postul din comuna Izvoru a făcut cercetările în acestcaz, având ân vedere faptul că a mers acasă la victimă după ce aceasta areclamat că cineva a încercat să intre în casa sa, iar după plecarea agentuluiatacatorul s-a întors, a tâlhărit-o şi violat-o pe femeie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-19

Mai multe imagini:
Vicepreşedintele CJ Argeş a murit la spital, după şocul privind violarea mamei sale
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image