2018-07-21 12:41


Vicepreşedintele venezuelan neagă moartea lui Chavez

 |  15:51
Vicepreşedintele venezuelan neagă moartea lui Chavez

Vicepreşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro a anunţat că Hugo Chavez continuă şedinţele de chimioterapie, negând astfel afirmaţiile fostului ambasador al Panamei la Organizaţia Statelor Americane, Gullermo Coches, care a declarat că liderul de la Caracas ar fi deja deconectat de la aparate.

Medicii au decis să apeleze la chimioterapie după ce organismul lui Chavez s-a restabilit după infecţia respiratorie, potrivit lui Maduro, 'Chavez continuă să lupte pentru viaţa sa. Medicii au decis să înceapă o cură suplimentară de chimioterapie', a precizat Maduro.

Chavez a fost supus în 2011 mai multor etape de chimioterapie. În data de 18 februarie anul curent, liderul venezuelan a revenit la Caracas din Havana, unde a fost internat pentru tratament. În prezent, Chavez îşi continuă tratamentul la spitalul militar din Caracas, însă unii experţi îşi exprimă neîncrederea în informaţiile oficiale privind starea sa de sănătate, iar fostul ambasador al Panamei la Organizaţia Statelor Americane a afirmat că Chavez ar fi deja deconectat de la aparate care îl menţin în viaţă. Autorităţile venezuelane au respins aceste afirmaţii şi au acuzat mass-media internaţionale de declanşarea unei campanii în vederea destabilizării situaţiei din ţară, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-18

TAGURI: Nicolas Maduro, Chavez, chimioterapie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova