2017-01-23 23:01


Viceprimar PNL acuzat de hărţuire sexuală

 |  19:37
Viceprimar PNL acuzat de hărţuire sexuală

Viceprimarul unei localităţi din judeţul Galaţi este acuzat de părinţii unei eleve de clasa a XI-a, în vârstă de 17 ani, că îi face avansuri fetei, pe care a abordat-o pe o reţea de socializare cu apelative precum „păpuşă“ sau „frumoaso“.

Mădălina, elevă la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Tecuci, spune că a fost abordată pe Facebook de viceprimarul comunei Ţepu, Zaharia Pamfile, care i-a spus că este „foarte sexy şi atrăgătoare“, informează Mediafax. Astfel, viceprimarul, membru PNL, i-ar fi spus fetei că îşi doreşte foarte mult să se plimbe cu ea şi că o să fie „mai explicit“ atunci când se vor întâlni. Tânăra i-a spus viceprimarului că nu este în măsură să îi facă astfel de complimente, el având un fiu în vârstă de 17 ani, mai mare decât ea, însă acesta a continuat să îi facă avansuri fetei, căreia i-a cerut şi ID-ul de Yahoo! Messenger. Deşi tânăra a refuzat să i-l dea, viceprimarul a făcut rost de acesta şi ar fi abordat-o din nou pe fată. Mai mult, fata susţine că viceprimarul a oprit-o şi pe stradă şi i-a făcut avansuri.

Tatăl fetei a declarat pentru „Ştirile PRO TV“ că imediat ce a văzut declaraţiile „deocheate“ pe care viceprimarul i le-a făcut fiicei sale pe Facebook, de pe calculatorul primăriei, a avut o discuţie cu acesta. El susţine că viceprimarul i-ar fi spus să meargă la un psihiatru şi că îşi asumă tot ceea ce i-a scris fetei.

Contactat telefonic de PRO TV, viceprimarul Zaharia Pamfile a negat acuzaţiile: „Nu am avut nici un fel de discuţii, doar «bună, ce mai faci?». Cum discut cu mulţi copii din reţelele de socializare, dacă mă cunosc toţi copiii”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

TAGURI: viceprimar, pnl, hartuire sexualaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image