2018-12-11 20:22


Viceprimarul Clujului, audiat la DNA

 |  19:11
Viceprimarul Clujului, audiat la DNA

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Horvath Anna, a părăsit, luni seară, sediul Primăriei, şi a plecat la DNA Cluj unde va fi audiată de procurori în dosarul în care este acuzată de nereguli în finanţarea campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2015, transmite Mediafax.

Horvath Anna a declarat, luni, presei, la ieşirea din Primărie, că nu i s-a comunicat calitatea pe care o are în dosar.

"Nu ştiu ce calitate am în acest dosar, nu mi s-a comunicat. Nu mi s-a adus nici un fel de acuzaţie la cunoştinţă. Doar mi s-a comunicat să merg la sediul DNA pentru a face declaraţii", a spus aceasta.

Horvath Anna a adăugat că în cariera sa administrativă a desfăşurat doar activităţi în conformitate cu legea.

"Toate finanţările au fost trimise la Bucureşti, au fost făcute conform legii, cu donaţii de la persoane fizice a căror listă este la AEP. Sunt documente publice. Au fost donaţii pentru candidaţi, nu am putut lua împrumut din bancă”, a spus aceasta.

DNA a efectuat, luni, printre altele, percheziţii la Primăria Cluj-Napoca, la biroul şi domiciliul viceprimarului Horvath Anna, la Direcţia de Urbanism a Primăriei, la sediul UDMR Cluj, dar şi la domiciliile a doi consilieri personali ai viceprimarului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-10

TAGURI: viceprimar cluj, dna, anna horvath
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Oct 2016

HOTII CARPATINI AU CAPTURAT SI CONDUC ROMANIA. NUMAI FORTE EXTERNE DISPUSE DE FORTA DIVINA MAI POT REABILITA ROMANIA ASA CUM A DOVEDIT-O ISTORIA TARII.
Random imageUltimele stiri


loading...