2017-01-20 10:24

EVENIMENT


„Victimele” de la Deta şi-au dat arama pe faţă

 |  21:00
„Victimele” de la Deta şi-au dat arama pe faţă

Ştefan Alexandru, una dintre victimele fraţilor Călin şi Bogdan Roman, din Deta, a ameninţat un echipaj de poliţie care l-a oprit în trafic, pentru conducere cu viteză excesivă.

Evenimentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute pe o stradă din localitate. „Ştefan Alexandru a adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor şi a spus că va sparge geamurile maşinii. Maşina în care se afla Ştefan Alexadru avea folii care nu erau omologate şi s-a dispus aplicarea sancţiunii şi ridicarea certificatului de înmatriculare. Maşina a fost depistată în trafic cu viteza peste limita legală din localitate. Circula cu 69 de kilometri la oră. Sancţiunea pentru viteză a fost aplicată şoferului”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş. Poliţia a cerut sprijinul trupelor speciale pentru a aplana conflictul.

Au picat la detectorul de minciuni

Potrivit unor surse judiciare, în cursul zilei de sâmbătă, mai mulţi martori ai scandalului de acum două săptămâni, printre care şi una din victime, au fost supuse testului poligraf, la sediul IPJ Timiş. Anchetatorii le-au adresat persoanelor în cauză întrebări legate de prezenţa poliţiştilor la faţa locului în timp ce bandele rivale s-au atacat cu săbii, pumni şi picioare. Aceleaşi surse spun că una dintre părţile vătămate a picat testul poligraf, în timp ce o a doua a renunţat să mai fie testată.

Raportul corpului de control al IGPR privind modul în care poliţiştii din Deta au acţionat în timpul scandalului a fost finalizat, el urmând să fie făcut public în cursul zilei de astăzi. Potrivit unor surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor, acest raport relevă faptul că agenţii de poliţie nu au fost de faţă în timpul scandalului şi că autorităţile locale au gestionat cu profesionalism evenimentul.  

Scandal în legătură cu predarea lui Bogdan Roman

Fiul cel mare al primarului oraşului Deta, Bogdan Daniel Roman, arestat în lipsă de către Judecătoria Deta, s-a predat, vineri seară, poliţiştilor. El i-a contactat pe anchetatori şi le-a indicat o locaţie din Timişoara unde să vină şi să-l ridice. Suspectul a fost încarcerat. Avocatul lui Bogdan Roman a prezentat jurnaliştilor procesul-verbal întocmit de poliţişti, în care anchetatorii au notat faptul: „Am fost solicitaţi de către urmăritul general Bogdan Roman să ne prezentăm într-o locaţie din zona Pieţei Unirii, întrucât doreşte să se predea, comunicându-ne adresa unde se află. Motiv pentru care ne-am prezentat la această adresă, unde sus-numitul a fost idendificat şi reţinut”. Cu toate acestea, oficial, IPJ Timiş susţine că fugarul a fost prins cu intervenţia serviciilor speciale, în centrul oraşului Timişoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANDREI
01 Aug 2011

Romania se afla sub teroarea clanurilor tiganesti. Acestea fac legea sub protectia clanului Basescu. Politistii sunt timorati. Daca isi fac treaba ii ameninta tiganii sau ii linseaza presa.
MIHAI
01 Aug 2011

niste infractori s-au certat cu alti infractori, caz SIMPLU

Adauga un comentariu

Random image