2018-11-14 09:33


Victor Becali, la un PAS de ELIBERAREA condiționată

 |  20:10
Victor Becali, la un PAS de ELIBERAREA condiționată

Judecătoria sectorului 4 a admis marţi cererea de eliberare condiţionată a omului de afaceri Victor Becali.

"În baza art. 587 alin. 1 din Cod proc. pen. admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BECALI VICTOR (D A T E), deţinut în Penitenciarul Bucureşti – Jilava. Dispune liberarea conditionata a petentului condamnat de sub puterea MEPI nr. 431/2014 emis de Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală, în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere petentului dispoziţiile art. 104 din Cod penal privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 alin. 3 din Cod proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a petentului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", a stabilit instanţa. 

Magistraţii Tribunalului Ilfov au respins în 16 august cererea de liberare condiţionată din penitenciar a fostului impresar de fotbal Victor Becali şi au stabilit termen pentru o nouă cerere de liberare în noiembrie 2017.

„Respinge propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Becali  Victor, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava, ca nefondată. Fixează termen de reiterare la 16.11.2017”, se arăta în decizia de atunci a instanţei.

Victor Becali ispăşeşte o pedeapsă de patru ani şi opt luni închisoare în dosarul ”Transferurilor”.

În 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost liberat condiţionat din închisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, după ce a executat doi ani şi jumătate din pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare.

În martie 2014, în dosarul ”Transferurilor de jucători” au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni de închisoare, George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni de închisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la câte trei ani şi patru luni de închisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt încarceraţi Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi fiind eliberaţi condiţionat.

Victor Becali mai este judecat într-un dosar alături de Ioan Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

TAGURI: judecatori, victor becali, eliberare conditionata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...