2019-02-19 02:48


Victor Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

 |  15:38
Victor Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, a afirmat miercuri că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar putea deveni "groparul DNA".

El a făcut această afirmaţie la Parlament, în contextul în care Curtea Constituţională a României ar putea pronunţa miercuri decizia pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Din păcate, însă, eu am spus, doamna Kovesi va distruge şi DNA-ul prin încăpăţânarea de a se ţine de funcţie după ce a greşit. Pentru că a greşit grav. Şi dacă se dă o decizie într-un anumit sens nu se va aplica doar la doamna Kovesi, care oricum pleacă, ci se va aplica pe viitor şi cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi. Azi decide Curtea. Eu, după cum ştiţi, când eram prim ministru, Mona Pivnicieru ministru al Justiţiei, am făcut propuneri şi la DNA de procuror general şi ni le-a respins. Băsescu cu Kovesi de mână, dacă azi se dă o altă decizie, înseamnă că sunt principalii vinovaţi pentru ce s-a întâmplat, că s-au ţinut de scaun când nu era cazul", a susţinut Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-30

TAGURI: victor ponta, dna, laura codruta kovesi,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ILIE DE LA SCULăRIE
30 Mai 2018

Eu cred că groparul DNA este cel sau cei care iau dat ghes să facă abuzuri și să intre în gura lumii !!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mai 2018

bai magarilor in orice alta tara erati de mult la puscarie nu ce s-a intamplat in Romania...ati manipulat totul ca sa furati si sa jefuiti...justitie,legi etcetera...de ce avem DNA? pentru ca nimeni nu aresteaza coruptii....Oricum USA va face tandari nu mai rezistati cu sau fara Kovesi tot o sa dati socoteala pentru hotie
TRADATORI DE TARA
30 Mai 2018

BA CIUMPALACULE TU SI CU UDREA AI NUMIT-O . UNDE SINT MILIARDELE FURATE SI RESURSELE TARI , PETROLUL , REDEVENTELE , ECONOMIA ???????
ALENNA ALISON
27 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...