2018-12-10 11:18


Victor Ponta, la DNA Ploieşti pentru audieri

 |  09:55
Victor Ponta, la DNA Ploieşti pentru audieri

Victor Ponta a venit miercuri dimineaţa, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiat în dosarul "Tony Blair”. Fostul premier este acuzat că a primit 220.000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghiţă un loc eligibil la alegerile parlamentare din 2012.

Deputatul Victor Ponta a afirmat, când a ajuns la sediul Direcţiei, că nu s-a "văzut cu procurorul de o lună şi jumătate".

Chestionat dacă este pregătit, acesta a spus că este pregătit să dea declaraţii.

Victor Ponta a venit la DNA însoţit de avocatul său.

Fostul premier este cercetat, sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar în care este acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi de complicitate la spălare de bani, respectiv că a primit 220.000 de euro pentru a-i asigura lui Sebastian Ghiţă un loc eligibil la alegerile din 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: victor ponta, dna, ploiesti, audieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
12 Oct 2016

AU INCEPUT BUFNITELE DE LA D-N-A SA MANANCE SHOBOLANII DE LA CORNU>>>>>TIC-TAC-/TIC-TAC>>>>SA STII ALBANEZ SCARBOS CA NU EXISTA NICIUN FEL DE "VACA SACRA" NICI DE PLESCOI NICI DE TARTASESTI>>>>EU PERSONAL AM UN TOPOR EXCELENT TOCMAI PENTRU ASEMENEA VACI....FLEOSHK....SI DEVINE FLEICA LA GRATAR SI PASTRAMA.....FOLOSIM COPITELE SI COARNELE...LA FABRICA DE CLEI..SI PIELEA E BUNA PENTRU TOBE..PARAM PAM PAM
CROCODILUL FLAMAND
12 Oct 2016

TOATA SANDRAMAUA BOLSEVICO-MAFIOTA NASTASE-PRIBOI O SA INFUNDE PUSCARIA>>>>>>CU TOATE CA ESTE EXTREM DE TARZIU...DAR CUM VINE VORBA AIA..MAI BINE MAI TARZU DECAT NICIODATA...DIHANII SPURCATE....SCARBOSENII
Random imageUltimele stiri


loading...