2018-10-16 15:10


Victor Ponta lansează CRITICI dure la adresa procurorilor DNA

 |  16:57
Victor Ponta lansează CRITICI dure la adresa procurorilor DNA

După ce Parlamentul a respins solicitarea procurorilor DNA în cazul lui Eugen Bejinariu, fostul premier Victor Ponta lansează critici dure la adresa cererii instituției anticorupției, pe care o califică drept exagerată și lipsită de sens.

”Nu am fost azi prezent la votul din Parlament privindu-l pe Eugen Bejinariu deoarece eram in Malta la o actiune parlamentara oficiala.

Pentru ca nici nu ma ascund "pe dupa gard" ca toti fricosii si nici nu imi plac ipocritii de la alte partide care spun in fata jurnalistilor ca ei sustin cererile DNA si dupa vin la noi sa ne roage sa votam contra - o sa spun clar : daca eram prezent as fi votat cu toata convingerea IMPOTRIVA cererii de urmarire penala ( adica pentru Raportul Comisiei Juridice)!

Sunt absolut convins din ce am vazut ca este vorba despre posibile actiuni ( in urma cu 14 ani Dumnezeule) despre care Curtea Constitutionala a spus deja de mai multe ori ca nu sunt infractiuni - si ca asa zisul dosar contra lui Bejinariu era facut doar pentru publicitate politica.

De ce insista DNA cu asemenea solicitari despre care foarte usor se poate afirma ca sunt strict politice? De ce insista DNA cu masuri evident exagerate cum a fost cererea de arestare a IPS Teofan la Constanta ( logic respinsa de judecatori)? Nu inteleg dar poate ca cineva din sprijinitori ar trebui sa le explice cat de mult rau isi fac lor insisi cu aceste solicitari.

Daca la demagogia deja clasica a lui Nicusor Dan si USR ( cei care sustin lupta anticoruptie pentru ca DNA nu le cerceteaza lor sursele de finantare) categoric cel mai ridicol si ipocrit partid ramane PNL - cu un mare favorit la sefie Ludovic Orban ( evident scos din campania pentru primarie dar si din Parlament printr-un dosar aberant) / cu Dan Motreanu scos din Secretar General tot prin denunturi / cu atatia primari si parlamentari tarati prin procese pentru "abuz in serviciu" declarat neconstitutional de catre CCR. Asa PNL devine doar o umbra a ce a fost candva sau a ceea ce ar trebui sa fie.

Sustin si vreau ca toti coruptii din Romania sa fie anchetati si condamnati conform legilor si probelor - dar cred ca acest lucru nu se mai intampla tocmai pentru ca se prefera dosarele cu multa mediatizare si "nume" care sa atraga presa si sustinerea unor ambasade si grupuri de influenta din exterior. Asa ceea ce ar trebui sa fie justitie devine doar o batalie politica”, scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-31

TAGURI: ponta, parlament, dna, procurori, eugen bejinariu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
30 Mai 2017

ooopsss.........cavalerul de varza-acra a plecat de la Turceni la Malta...si ne da lectii despre justitie...cum ramane cu mafia GHITZA-PONTA-UDREA-COCOS ???........ceva noutati...de la Belgrad?
ANONIM
31 Mai 2017

PINOKIO POPONARU readuce in atentia lumii comportamentul MAFIOTILOR italieni din anii '70-80 dar la un nivel net superior acestora . CAMORRA DI ROMANIA este in mai multe EXEMPLARE si are mult mai multe versiuni CRIMINALE . S-A DOVEDIT DUPA 1989 CA POPORUL ROMAN ESTE UN POPOR DE SINUCIGASI admitand ASEMENEA mafioti in functii publice. NUMAI O FORTA EXTERNA FIE EA SI DIVINA MAI POATE SALVA CEVA..........
Random imageUltimele stiri


loading...