2019-02-20 03:41


Victor Rebengiuc: OUG trebuie călcată în picioare, e o invitaţie la hoţie

 |  13:47
Victor Rebengiuc: OUG trebuie călcată în picioare, e o invitaţie la hoţie
P24

În opinia actorului Victor Rebengiuc, ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului penal trebuie “călcată în picioare”, pentru că este o “tâmpenie” şi o “invitaţie la hoţie”. Afirmaţia a fost făcută la RFI. Actorul îi îndeamnă pe manifestanţii din stradă “să lupte până la capăt”.

Într-un interviu acordat RFI, actorul Victor Rebengiuc s-a arătat plăcut surprins de reacţia străzii, de amploarea protestelor. “Ştiu, îmi dau seama că toată lumea este nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat, de toată hoţia pe care Guvernul PSD a comis-o, dar faptul că există atâta responsabilitate cetăţenească în rândul românilor, ca să folosesc şi eu un termen consacrat, mă surprinde în bine, îmi place faptul că românii ies şi îşi manifestă dezacordul faţă de hoţiile care se întâmplă, încercând să fie ascunse, dar de fapt sunt foarte evidente”, a afirmat actorul. El spune că nu a fost surprins de modul în care a acţionat Guvernul PSD. “Este o practică bine ştiută a PSD-ului, îţi bagă pumnul în gură şi gata, s-a terminat, nu mai avem ce discuta. Ei credeau că nici nu au ce discuta, pentru că au invocat votul popular, zic ei, dar asta e… Nu m-a surprins modul în care ei au acţionat, e ştiut, îi caracterizează”, a precizat Rebengiuc.

Referitor la ordonanţa de urgenţă el spune că trebuie “s-o calce în picioare, să nu mai existe, pentru că este o nebunie, o tâmpenie, este o invitaţie la hoţie” .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-05

TAGURI: proteste, victor rebengiuc, ordonanta, hotie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ADRIAN
05 Feb 2017

Asa vom face maestre. Vom lupta pana la capat. Va multumesc pentru ca ne sustineti. Respect.
”MAESTRUL”
05 Feb 2017

AȘA, AȘA, ADRIANE, RIVALIUȚIONERULE, SI DĂ-I SI LUPTĂ...SI LUPTĂ SI DĂI...
HAI, SYKTYR!
05 Feb 2017

HAIT! A GROHĂIT MARELE HALITOR ”DĂ” CĂKAT, REBENCIUC, SOȚUL SOȚIEI SALE, MADARANȚA MIHUȚ, COPILA FOSTULUI COL. SECU, MIHUȚ. JEGURI.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...