2019-02-21 07:51


(VIDEO) „Balada lui Dragnea”, parodie savurată de mii de internauţi

 |  13:21
(VIDEO) „Balada lui Dragnea”, parodie savurată de mii de internauţi
P24

O tânără din Timișoara a compus un cântec cu dedicație pentru președintele PSD, Liviu Dragnea. “Cine te-a făcut om mare, măi Grindeane” este melodia momentului în politica românească. Parodia descrie societatea actuală şi cum se face politica la vârf, de la propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier, la refuzul președintelui Iohannis.

Poporul român nu se dezminte. Deşi protestele faţă de modificările Codurilor penale şi a graţierii s-au extins în multe oraşe, timişoreanca Marilena Mihăilescu a compus o parodie savuroasă, în care punctează toate momentele penibile ale pSD de la alegerile parlamentare încoace.

„Balada lui Dragnea” este inspirată din melodia Deliei, “Cine m-a făcut om mare”. Marilena Mihăilescu este absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara. Ea spune că a scris versurile ca o parodie, însă a vrut să tragă și un semnal de alarmă cu privire la societatea actuală.

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu.

Melodia postată de Marilena Mihailescu pe Facebook a devenit virală, aceasta a strâns mii de vizualizări şi aprecieri şi peste o mie de distribuiri.Marilena este din Lăpuşnicul Mare, judeţul Caraş Severin şi lucrează pentru o fundaţie în Timişoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: balada, dragnea, parodie, marilena mihailescu, cine te-a facut om mare mai grindeane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU
22 Ian 2017

DUMITRU
22 Ian 2017

jos comunismul , jos psd ,.
LORENZO TURCU
22 Ian 2017

Te pup frumoaso .
GROZA
22 Ian 2017

Nici Hitler nu a spus ca va face lagare de concentrare si nici Dragnea nu a spus in campania electorala ca va gratia puscariasi politici ca sa i se stearga si lui condamnarea(fapta care a fact-o foarte multi,pe el vor sa-l dea de exemplu),de asemenea il asteapta alt proces(care fapta a fost facuta de foarte multi,iar pe el vor sa-l dea exemplu).Faptele respective sunt facute de foarte multi.Parlamentul sa hotarasca :aplica pedeapsa la toti sau o anulleaza.Smecheria cu gratierea pute a taranoi.Insasi alegrea lui prin votul tuturor membrilor miroasa a borfas.
E®ADICATO®
23 Ian 2017

Nu cumva tânăra lucrează in Timișoara la o fundație soroșistă?Acolo sunt fonduri pentru plagiatul de 2 lei făcut după piesa Deliei.E chiar kitsch-oasă .....recomand sa facă una gratis fără îndemnul "fundațiilor" și va fi un reala succes!
BOBOCU ORADEA
23 Ian 2017

Jos Comuniștii!!! Doar o luna au putut păstra masca se democrați... Daca tine mai mult tu urmezi Tăriceni ca sa te dea afara de la guvernare..
GEORGETA
23 Ian 2017

Da lucreaza in Timisoara si face parete dintre cei ce vor ERADICA coruptii din tara.Spor la lucru copi frumosi la suflet si la spirit. O bunica,sper ca n-o sa ma faca si pe mine vinduta lui Sorosi.
GEORGETA
23 Ian 2017

In PSD s-a facut vreodata inventarul citi de-ai lor au primit burse Sorosi.S-ar putea sa ramina surprinsi citi sorosisti au.Sau hotul striga hotii.
EU
23 Ian 2017

nu prea va covine ce am scris, nu? nici nu ma steptam sa apar. pa si pusi.
ANTI-GAUREL
24 Ian 2017

Softurile cu care s-au numarat voturile si verificat alegerile au fost ale lui Sebi Ghita cu Asesoft si inca doua companii din Cipru. De unde stiti voi ca PSD a iesit cu 38% si ca romanii nu au iesit la vot? Pentru ca asa v-au spus mafiotii din umbra. Pai rusii au hackerit America si s-au sfiit sa umble la alegerile romanesti? Bai ce naivi sunteti! Acum cantati balade unor borfasi cu doctorate in jaf?
GOGU NAIE
25 Ian 2017

vad ca iti place sa traesti ca pe timpu lui hitler asta e conducatoru tari noastre acum
TAUTU GEORGE
27 Ian 2017

CINE ti a dat tie droguri mai marleno mai Ca sa scrii prostii pe bloguri mai marlanco mai! Drogul te scoate din minte mai Marleno mai Pupi in fund un presedinte mai marlanco mai! Pupi in fund un Iohanoi mai marleno mai Hot de case si vulpoi mai marlanco mai
DORDONEA BARBU
27 Ian 2017

Creere sterse de IOHANNIS chiar nu va dati seama ca acest individ nu este ceea ce spune?De ce refuza controlul parlamentului asupra averii sale ?pentru ca a furat de asta!Un hot arata cu degetul spre alti hoti!
DEMETRE VALY
29 Ian 2017

sper din suflet sa moara toti hotii si coruptii in frunte cu seful statului acest individ interlop hot de case si vanzator de copii
RECAS PAUL
30 Ian 2017

JOS comunistii ! sus psd partidul social democrat jos partidele criminale finantate de SOROS jOS PNL UL PARTID ISTERIC CRIMINAL
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...