2017-01-23 14:57


VIDEO: Emil Boc îşi plimbă familia cu elicopterul SRI

 |  12:47
VIDEO: Emil Boc îşi plimbă familia cu elicopterul SRI

Premierul Emil Boc îşi transportă familia cuelicopterul. Jurnaliştii Realitatea TV l-au surprins pe şeful Executivuluicoborând în această după-amiază dintr-un elicopter SRI pe aeroportul Băneasa.Boc era însoţit de doi copii, unul dintre ei fiind fiica sa cea mică. Premierulsusţine că a plătit contravaloarea transportului pentru cei doi copii, scrieRealitatea.net

Premierul Emil Boc s-a plimbat marţi cu elicopterulSRI, fiind însoţit de doi copii.

"Premierul a fost astăzi (marţi, n.r.) la Braşovpentru a participa la inaugurarea fabricii de componente aeronautice PremiumAerotec de la Ghimbav, o investiţie de peste 500 de milioane de euro, care vaduce până la 500 de locuri de muncă până în 2013 şi 1000 de locuri de muncă petermen lung. Dimineaţa, înainte de a pleca la Braşov, premierul a achitat cătreSRI contravaloarea transportului pentru cei doi copii minori, care s-au întorsdoar cu dânsul de la Braşov", a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului,Ioana Muntean.

Aceasta a mai spus că şeful executivului român aredreptul de a călători cu elicopterul SRI.

"Situaţia a fost de aşa natură că a trebuit să călătoreascăcu cei doi copii şi a achitat costul călătoriei. Factura se află la primul ministruşi nu are nicio problemă să o facă publică", a mai spus Muntean laRealitatea TV.

Ulterior, premierul Emil Boc a intervenit telefonicla Realitatea TV, unde a vorbit despre deplasarea sa la Braşov şi prezenţacelor doi copii în elicopter.

"Am fost la Braşov pentru a aparticipa lainaugurarea din Ghimbav a unei importante investiţii în România a unei fabricicare produce componente pentru avioane. Am plecat dimineaţă cu elicopterul,demnitarii având posibilitatea să aleagă între deplasarea cu coloana oficialăsau cu elicopterul", a spus şeful Executivului.

"La întoarcere, am luat cu mine pe fiica mea ceamică, Patricia, care se afla la socrii mei, şi alături de ea este şi nepoţelulmeu Tudor, pentru transferul celor doi minori am plătit suma de 2.113,60 bani,achitând cu bani personali", a mai spus Emil Boc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image