2017-01-17 08:56

EVENIMENT


VIDEO: Flashmob într-un mall din Cluj-Napoca

 |  14:17
VIDEO: Flashmob într-un mall din Cluj-Napoca

Un grup de tineri din Cluj-Napoca a participat la un protest spontan într-un mall din oraş, în cursul serii de sâmbătă, 4 februarie, scrie radardemedia.ro.

Un tânăr cu o portavoce a început să strige de la parterul complexului comercial cuvinte la care mai multe persoane îi răspundeau. Acesta striga la portavoce „România!”, iar tinerii aflaţi la etajele superioare raspundeau cu „Trezeşte-te!”. Au mai fost auzite şi sloganurile „Clujule, trezeşte-te!” şi „Ardealule, trezeşte-te!”.

Paznicii din mall au reacţionat după circa un minut de la începutul protestului spontan, alergându-l pe primul „strigător”, care a fost imobilizat. Ulterior, au fost auzite sloganuri de la o a doua portavoce.

Grupul „Tinerii Mânioşi” din Cluj-Napoca, organizatorii protestului spontan, a precizat că scopul evenimentului din complexul comercial Iulius Mall a fost ca lumea prezentă la faţa locului să conştientizeze necesitatea unei treziri imediate a conştiinţei tuturor românilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: protest spontan Cluj-Napoca, protest Iulius Mall, Tinerii Maniosi Cluj, flashmob Cluj, flashmob Iulius Mall, Romania Trezeste-teComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image