2016-10-29 00:58

EVENIMENT


VIDEO: Flashmob într-un mall din Cluj-Napoca

 |  14:17
VIDEO: Flashmob într-un mall din Cluj-Napoca

Un grup de tineri din Cluj-Napoca a participat la un protest spontan într-un mall din oraş, în cursul serii de sâmbătă, 4 februarie, scrie radardemedia.ro.

Un tânăr cu o portavoce a început să strige de la parterul complexului comercial cuvinte la care mai multe persoane îi răspundeau. Acesta striga la portavoce „România!”, iar tinerii aflaţi la etajele superioare raspundeau cu „Trezeşte-te!”. Au mai fost auzite şi sloganurile „Clujule, trezeşte-te!” şi „Ardealule, trezeşte-te!”.

Paznicii din mall au reacţionat după circa un minut de la începutul protestului spontan, alergându-l pe primul „strigător”, care a fost imobilizat. Ulterior, au fost auzite sloganuri de la o a doua portavoce.

Grupul „Tinerii Mânioşi” din Cluj-Napoca, organizatorii protestului spontan, a precizat că scopul evenimentului din complexul comercial Iulius Mall a fost ca lumea prezentă la faţa locului să conştientizeze necesitatea unei treziri imediate a conştiinţei tuturor românilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03

TAGURI: protest spontan Cluj-Napoca, protest Iulius Mall, Tinerii Maniosi Cluj, flashmob Cluj, flashmob Iulius Mall, Romania Trezeste-teComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Protest spontan la Cluj. Poştaşii au întrerupt lucrul Zeci de angajați din Cluj ai Companiei Naționale Poșta Română au protestat, miercuri noaptea,... 27 Oct 2016 | (0)
Corupţie. Percheziții DNA în 9 locații din Cluj-Napoca DNA a anunţat luni, într-un comunicat de presă, că procurorii anticorupţie efectuează mai... 10 Oct 2016 | (1)