2017-01-23 02:38


Vier Pfoten nu a reușit să se opună vânătorii de la Balc

 |  13:33
Vier Pfoten nu a reușit să se opună vânătorii de la Balc

Vânătoarea de mistreţi din localitatea bihoreană Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a avut loc sâmbătă, participanţii pregătindu-şi armele dis-de-dimineaţă şi aşteptând să sune cornul care a dat startul evenimentului ce s-a desfăşurat pe parcursul a două runde.

Potrivit Mediafax, care citează , printre oaspeţii lui Ion Ţiriac s-au numărat Wolfgang Porsche - proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, Georges Marsan - primarul din Monte Carlo, Franz Rauch - producător de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold - fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer - designerul brand-ului Cartier şi Inigo Herrera - fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Mulți dintre aceștia au fost prezenți și anul trecut.

Vânătoarea a început sâmbătă dimineaţă, când participanţii, cazaţi în reşedinţe luxoase din apropierea domeniului de vânătoare de la Balc, şi-au pregătit armele şi au aşteptat să sune cornul care a dat startul evenimentului.

Prima rundă a vânătorii s-a încheiat în jurul prânzului, oaspeţii odihnindu-se şi degustând din mâncărurile tradiţionale româneşti. Ulterior, a început runda a doua, care s-a terminat odată cu lăsarea serii.

Vânătoarea de la Balc a fost boicotată de un protest iniţiat de membrii organizaţiei pentru protecţia animalelor Vier Pfoten. Astfel, 20 de persoane au mers la poarta domeniului şi le-au cerut participanţilor să joace tenis, în loc să omoare mistreţii. Militanţii au adus şi un banner pe care l-au folosit ca fileu.

Vânătoarea a fost urmată de o petrecere cu mâncăruri şi băuturi fine.

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.

În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.

Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

TAGURI: vier pfoten, balcComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

HAPLEA
22 Ian 2012

Nici impotriva sfasierii unui copil de o haita de caini n-a reusit. "4 Labe" astia sunt niste bieti labagii.
ADA
22 Ian 2012

La puscarie cu acesti criminali frustrati!
BALAN
23 Ian 2012

finalul da dovada de omenie , s-au hranit oameni in virsta , copii orfani. Ce tot faceti atata galagie natarailor ?, ori ii sacrifica la abator ,ori ia impuscat , rezultatul este ca s-au hranit niste oameni nacajiti.

Adauga un comentariu

Random image