2017-01-24 19:33


Vîntu a pierdut procesul cu Boc

 |  19:47
Vîntu a pierdut procesul cu Boc

Sorin Ovidiu Vîntu a pierdut, ieri, procesul deschis împotriva premierului Emil Boc, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea prin care omul de afaceri i-a cerut şefului Guvernului daune morale de 1 milion de euro pentru afirmaţii defăimătoare făcute de acesta. Decizia de marţi a Tribunalului Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti.

Dezbaterile în acest proces au avut loc pe 22 noiembrie, după ce premierul Emil Boc a răspuns unui set de 14 întrebări formulate de avocatul lui Vîntu, adresate de instanţă, iar pronunţarea a fost amânată la solicitarea acestuia din urmă, pentru a depune concluzii scrise.

În susţinerea acţiunii, avocatul lui Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat că declaraţiile făcute de premierul Emil Boc, în ciuda susţinerilor acestuia, potrivit cărora ar fi de factură politică, au adus o vătămare imaginii clientului său. 

La rândul său, Valeriu Stoica, avocatul care l-a reprezentat pe şeful Guvernului, a cerut respingerea acţiunii lui Vîntu, subliniind caracterul politic al declaraţiilor făcute de Boc. Stoica a susţinut că Vîntu nu poate fi privit ca „un simplu cetăţean”, având în vedere influenţa acestuia, prin prisma trustului de presă pe care l-a deţinut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-25

TAGURI: sorin ovidiu vantu, emil boc, proces, guvernComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image