2019-01-19 10:42


Vîntu s-a externat din Spitalul „Floreasca”, unde s-a internat pentru câteva ore, tocmai în ziua procesului său

 |  20:11
Vîntu s-a externat din Spitalul „Floreasca”, unde s-a internat pentru câteva ore, tocmai în ziua procesului său

SorinOvidiu Vîntu a fost externat la cerere, luni seară, din Spitalul de Urgenţă„Floreasca” din Capitală, unde a fost internat timp de câteva ore pentruinvestigaţii medicale.

Purtătorulde cuvânt al Spitalului de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, mediculBogdan Opriţa, a declarat, pentru Mediafax, că Sorin Ovidiu Vîntu a fostexternat luni seară, la ora 22.00. Rezultatul analizelor efectuate indică oacutizare a suferinţei cardiace.

SorinOvidiu Vîntu a venit la Spitalul „Floreasca” în ziua termenului din procesul defavorizare a infractorului, respectiv luni, la ora 13.30, pentru investigaţii şia fost internat la Secţia Cardiologie în jurul orei 15.40, după ce a primitrezultatele analizelor, a spus Bogdan Opriţa. Judecătorul Camelia Bogdan de laTribunalul Bucureşti a hotărât să sune la Spitalul "Foreasca" pentrua verifica veridicitatea unor susţineri ale avocaţilor lui Sorin Ovidiu Vîntucare au spus, la termenul de luni, că acesta ar fi fost oprit în spital pentruo injecţie.

Unuldintre avocaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu a justificat absenţa de la proces a clientuluisău prin faptul că acesta s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”,unde i s-a făcut o injecţie şi a fost oprit pentru alte investigaţii. JudecătorulCamelia Bogdan a susţinut însă că, în condiţiile în care Vîntu este obligat săse prezinte la fiecare termen al procesului, motivul lipsei sale trebuiesusţinut cu acte justificative emise de Spitalul Floreasca. Avocaţii auintenţionat să prezinte un document medical, dar magistratul a susţinut că nupoate fi luat în calcul din cauza datei la care a fost emis şi că vrea sătelefoneze la Spitalul „Floreasca” pentru a verifica informaţia privindinternarea lui Vîntu.

Judecătorula admis cererea avocaţilor privind copierea CD-urilor cu înregistrăritelefonice şi ambientale în dosarul privind favorizarea lui Nicolae Popa,astfel că fiecare dintre inculpaţi va primi câte trei copii ale acestora.Copierea acestor CD-uri va fi făcută de către informaticianul instanţei, înprezenţa procurorului. Discuţiile în dosar vor fi reluate după finalizareacopierii şi după verificarea informaţiilor privind internarea omului de afacerila Spitalul „Floreasca”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...