2019-02-22 06:48


Voiculescu, LIBER după trei ani de închisoare. Care au fost primele DECLARAȚII

 |  17:40
Voiculescu, LIBER după trei ani de închisoare. Care au fost primele DECLARAȚII

Dan Voiculescu a fost eliberat, marți, chiar din incinta Spitalului Universitar, acolo unde fusese internat în urmă cu câteva zile pentru un sindrom de ocluzie intestinala mecanică.

”Am avut un sindrom de ocluzie intestinala mecannică provocata de o strangulare a intestinului subtire. E periculos pentru ca intestinul se poate sparge. Eu sigur voi fi operat. Ce am avut eu a fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Trebuie operat pentru ca o recidiva poate fi fatala.", a marturisit Dan Voiculescu la ieşirea din spital.

Voiculescu, LIBER după trei ani de închisoare. Care au fost primele DECLARAȚII
zoom

Voiculescu a făcut câteva precizări și despre perioada petrecută după gratii și despre viitorul său: 

„Am o propunere: Rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești ani nu mi-i va da nimeni. Cât am stat în pușcărie, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Primul: un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul? Stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop, un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare”.

În ceea ce privește viitorul, Dan Voiculescu a mărturisit că va continua lupta cu abuzurile.

„Ultima abordare e legată de viitor. Să ne uităm spre orizont, eu acolo văd o luptă pe viață cu abuzurile. Cu abuzurile, mai ales a celor puternici împitriva celor care nu se pot apăra singuri, a celor care au dorința de a se apăra și nu o pot face”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-18

TAGURI: dan voiculescu, internat, ocluzie intestinala, spitalul municipal, eliberat, puscarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...