2017-01-17 00:21

EVENIMENT


Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, lună plină în “Căsuţa cu zăbrele”

 |  15:56
Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, lună plină în “Căsuţa cu zăbrele”

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa, pe numele lor adevărate - Roxana Lider şi Rada Mincă, au fost arestate preventiv pentru 29 de zile printr-o decizie de miercuri a magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti.

Judecătorii au admis recursul procurorilor la decizia Tribunalului Ilfov, care au decis, pe 14 decembrie, lăsarea în libertate a celor două vrăjitoare. Hotărârea Curţii este definitivă, iar după emiterea mandatelor de arestare de către instanţa de fond - Tribunalul Ilfov - Vanessa şi Melissa urmează să fie încarcerate.

Alături de cele două femei vor mai fi arestaţi preventiv Ion Constantin şi Sava Buzea, acuzaţi de complicitate la înşelăciune.

Vrăjitoarele Vanessa şi Melissa sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj, după ce a depus o plângere la poliţie în legătură cu cele două femei.

Procurorii arată că că, în cazul în care nu le achită sumele solicitate, “prin practicarea unor ritualuri vrăjitoreşti, le va genera suferinţă fizică şi psihică atât lor, cât şi rudelor şi familiei lor”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: vrajitoare, Vanessa, Melissa, arest, preventiv, oana_zavoranuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAI
22 Dec 2011

Eu cred ca ar fi bine dac a legislatia actuala perm ite, ca sumele incasate p rin inselatorie de catre vrajitoare si dupa rec uperarea lor, acestea sa nu mai fie restituite pag ubitilor, ci sa fie dirij ate catre casele de copii sau catre spitale. Spun acest lucru, gandindu-ma ca cei care au aruncat de buna voie cu bani in VRA JITOARE, nu prea aveau ne voie de ei. Suferinta lor , fiind legata doar de mandria ce le-a fost le zata si ca au fost luati drept foarte mari PROSTI. ( Oare chiar o fi fost PR OSTI?)

Adauga un comentariu

Random image