2018-12-10 20:27


UPDATE. William Brânză, ridicat de procurorii DIICOT şi dus la audieri într-un dosar de evaziune fiscală

 |  12:30
UPDATE. William Brânză, ridicat de procurorii DIICOT şi dus la audieri într-un dosar de evaziune fiscală

Fostul deputat William Brînză a fost ridicat, joi, de procurorii DIICOT și dus la audieri într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală și sprijinire a unui grup de infracțional organizat.

UPDATE, ora 12.33 William Brînză a fost dus la sediul DIICOT în baza unui mandat de aducere emis pe numele lui.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că William Brînză este suspectat în dosarul în care, în decembrie 2014, au fost făcute 36 de percheziţii, între care şi la Ministerul Fondurilor Europene. În acest caz se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, în legătură cu livrări de produse, în special carne, precum şi pentru încercarea de accesare ilegală de fonduri europene.

În urma percheziţiilor au fost duse atunci la audieri aproximativ o sută de persoane, printre care şi mama lui William Brînză.

Surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, au afirmat, că în acest dosar cercetările îi vizează pe fostul deputat William Gabriel Brînză şi pe fratele acestuia, Daniel Brînză, care în calitate de administratori a două societăţi - SC Willis Finance SRL şi Alrod Consult SRL - ar fi înregistrat mai multe facturi fictive, luate de la o grupare infracţională, privind achiziţii de consultanţă. Ulterior, banii viraţi în baza facturilor false ar fi fost retraşi din bancă, iar în acest mod s-ar fi produs un prejudiciu de patru milioane de lei.

....................

Dosarul a fost deschis în urmă cu aproximativ trei luni, recent fiind audiată și mama lui William Brînză în această cauză, potrivit b1.ro..

William Brînză a fost dus la audieri în urma unor percheziții care s-au desfășurat la locuința sa, precum și la alte adrese.

Prejudiciul produs în acest caz este estimat la 25 de milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: williams, brinza, ridicat, procuror, diicot, duce, audieri, dosar, evaziune, fiscala, grup, infractional
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NICUTA
15 Mai 2015

O fiinta umana daruita de DUMNEZEU este si acest BRANZA din prahova PH=patria hotilor care din lipsa de neuroni a fost scolit de armata, iar dupa 1990 el a ales sa fie disponibilizat din armata. Cu multa valuta daruita omului cu medicamentele in buzunar Vadim Tudor acesta l-a bagat in politica unde a plutit ca un gunoi uman PANA A AJUNS la filtu sau la gratarul DIICOT-ului de unde va fi depozitat la BECIUL DOMNESC. Ca el sunt multe gunoaie umane in politica romaneasca cel mai EMBLEMATIC este IZMENARUL Oprea Gabriel , apoi Eugen Bejinariu, mizerii umane ridicate prin fapte odioase comise impotriva umanitatii pe timpul mineriadelor din 1990 sub comanda lui MIRON COZMA si a gealui BOTOS din MApN unchiul lui ILIE BOTOS un alt MUTANT realizat dupa 1990 ......
Random imageUltimele stiri


loading...