2017-01-17 15:03

EVENIMENT


"X-Factor" românesc pentru libertate şi democraţie. GALERIE FOTO!

 |  23:32
"X-Factor" românesc pentru libertate şi democraţie. GALERIE FOTO!

Cifra 7 are rezonanţă norocoasă şi de cele mai multe ori istorică. După şapte zile de prosteste îndreptate împotriva guvernării, dar parcă scrise ca la carte, Băsescu şi ai lui continuă să ignore tot ce li se cere. Demisia! Astă seară, de la cei tineri până la cei mai în vârstă, toţi s-au alăturat cu mic cu mare pentru a-i alunga de la putere pe cei care conduc destinele acestei Românii. Din Piaţa Universităţii mai lipsea doar Trupa Pheonix cu cântecele sale pentru libertate. În rest, atmosfera a fost copleşitoare. Cei aproximativ 2.000 de manifestanţi au ocupat, pentru prima dată de la declanşarea protestelor de săptămâna trecută, locul unde, prin sacrificiu şi curaj, România a devenit o ţară liberă cu aspiraţii serioase la democraţie. Preţul plătit, în schimb, a fost unul sângeros!

O tabără într-un loc, cealaltă în cu totul alt loc

Din depărtare, deasupra Arcului de Triumf, se putea observa un cer plumburiu de o frumuseţe ieşită din comun. Acolo era locul undei cei circa 4.000 de manifestanţi care au participat la mitingul organizat de USL se gândeau care încotro s-o apuce.

Locul unde a început Revoluţia

La Universitate manifestările se desfăşurau extrem de paşnic şi parcă nimic nu anunţa ce urma să se întâmple. Erau prezenţi doar câteva, puţine însă, sute de oameni. Jandarmii se uitau unul la altul şi molfăiau, fără nici o greaţă, gumă. Pe lângă gardurile amplasate chiar de ei sau prin locul unde li s-a dat ordin să stea şi să aştepte. În faţa uşilor de la Universitate stăteau, aruncaţi pe jos, boschetarii cu ţigara în gură şi cu “licoarea” cea de toate zilele în bot. Aceeaşi lozincă “ieşi afară javră ordinară” se repeta la infinit. Totul era clar. Manifestanţii, dacă ar fi primit cine ştie cum “vestea bună” ar fi plecat acasă, poate, pentru totdeauna. Dar dintr-o dată, dinspre Piaţa Victoriei şi Romană, părea că mai toată mulţimea de oameni adunată de USL la Arcul de Triumf la care liderii opoziţiei şi-au decantat năduful, se îndreaptă înspre locul unde cuvântul "libertate" este auzit şi de Dumnezeu. Peste 1.000 de oameni soseau la pas, dinspre celălalt capăt al bulevardului, escortaţi de maşini cu girofaruri albastre. Grupul era atât de compact de parcă ziceai că e o întreagă armată. Aproximativ 200-300 jandarmi au încercat să le ţină piept, forţându-i pe manifestanţi să ocolească bulevardul principal. Fără nici o izbândă însă. Atât de puternici şi de motivaţi erau. Jandarmeria şi Poliţia Rutieră au fost prinse şi de data aceasta pe picior greşit. Şeful lor, parcă şi el părtaş cu gândul la această revoltă de masă, ne-a spus răspicat: “Sunt liberi, nu avem ce face!?”

Piaţa Universităţii a fost, în sfârşit, ocupată

La Naţional încă nu începuse “Dineu cu proşti”. Cei care îşi luaseră bilet la spectacol cu săptămâni de zile înainte de acest moment de mare cotitură, nu şi-ar fi putut închipui că “spectacolul de afară” e fără bani şi are bătaie lungă. În stradă, cei peste 2.000 de oameni scandau într-una: “Jos Băsescu, jos Băsescu”, ori “Du-te după măta şi adu-ne flota”. Toţi jandarmii s-au făcut lanţ în faţa bradului de Crăciun, ocupând astfel cel mai important giratoriu din România. De data asta jandarmii au vrut să-şi arate muşchii. Şi că îl apără pe Băsescu. Şeful lor cel mare care le-a luat din bani. Şi acolo au împietrit. Suporterii şi toţi ceilalţi protestanţi continuau să aprindă torţe după torţe şi să declanşeze mai repede mult ceruta şi aşteptata demisie a Guvernului Boc. Aşadar şi mâine e o zi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

Mai multe imagini:
zoom
zoom
zoom

zoom
zoom
zoom

zoom
zoom
zoom


TAGURI: x factor romanesc, democratieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JON
20 Ian 2012

sunt oripilat de faptul c a lumea mai iese in strad a pentru USL-isti, nu mai iesiti …ca iesiti dege aba…
ANCA
20 Ian 2012

usl încearcă să dea o lovitură de stat, pentru că nu pot câştiga ale gerile în mod normal.ale gerile anticipate nu pot avea loc acum – oricum s-ar putea organiza cel m ai devreme în septembrie .
SOOSOO
20 Ian 2012

Lumeee…voi chiar nu vat i saturat de atata scanda l???nu va dati seama ca p sd-ul si pnl-u manipuleaz a oamenii impreuna cu ant ea si realitatea….telev iziunile cauta reiting ia r Ponta si Antonescu vor san e faca de ras …UUUU UUUUUUU
MIHAI
20 Ian 2012

Pentru soosoo. Asculta f iinta pamanteana, mai int ai sa inveti limba ROMA NA si putina GRAMATICA. D upa aceea deschizi calcu latorul si ca sa fi sigur , mai inainte de a da dru mul celor scrise, mai cit este odata textul. Am fos t clar????, multumesc pen tru intelegere.
ANDREEA
20 Ian 2012

Toate mitingurile astea r egizate nu fac altceva de cat sa faca rau imaginii tarii si sa ne arate lips a de judecata a USL-ului. Alegerile anticipate nu ar rezolva nimic pt ca ma i devreme de luna septemb rie oricum nu ar putea av ea loc!!!
MARIUS
20 Ian 2012

Nu stim cum de va lasati manipulate de cei Din USL ..
TARGOVISTE
20 Ian 2012

Numai cine are in sange v irusul pdl, poate sa spun a ca mitingurile care au loc in toata tara sunt r egizate. Numai dusmanii R OMANILOR si cei ce s-au g hiftuit si inbogatit cu a jutorul MAFIEI pdliste, pot spune asemenea TAMPEN II. Inteleg ca le este fr ica rau de tot, dar de ce le este mai frica , NU V OR SCAPA.
RADU
20 Ian 2012

USL face tot posibilul ca sa ajunga la “ ciolan dar nu stiu cat de gre u e sa tii in frau o tara ca Romania…
MIHAIDD
20 Ian 2012

Lasii astia de la USL pro fita de necazurile romani lor pozand ei in unicii s alvatori ai nostrii cand colo ei au pradat si dist rus tara asta timp de ata tia ani.Cei mai nereusiti si falsi actori ei sunt ! Rusine!!!!!!!
STAN
20 Ian 2012

mitingul usl a fost tenta tiva opoziţiei de a acap ara protestele din piaţa universităţii.violenţ ele din piaţa universit ţii sunt rezultatul dir ect al mitingului usl şi al incitării la violen ă din partea opoziţiei .
BIBI
20 Ian 2012

sa le fie rusine tuturor celor care au confiscat s i politizat piata univers itatii ! sa ne lase in pa ce usl-ul ca au facut des tul rau tarii pana acum
EPURE
20 Ian 2012

RUSINE USL ei sunt vino vati pentru tot ce fac in tara ei au distrus tara asta pacat ca traesc in tara asta distrusa de vo i cei din usl sunt SUNT M ANDRU CA SUNT ROMAN iar u sl au platit figuratie sa scandeze si sa distruga bucurestiu
PAIDEOS
20 Ian 2012

Fratilor iesiti degeaba! Voi nu vedeti ca USL-ul s i sleata de comunisti va manipuleaza!
PATRIOTUL
20 Ian 2012

Dragiiiiiii politicieniii iiiiii sunteti mandriiii de voi????sunteti mandrii ii de ce ati facut cu ace asta tara care este si a noastra….voi ati ruinat oooo!!!ce mai vretzi de l a noi????plecatiiii nu va mai vrem.
CRISTINICA
20 Ian 2012

liderii USL îşi dovedes c ipocrizia…au ieşit s ă facă spectacol în st radă, dupa ce liderul PS D, a declarat in Parament ul European ca USL nu se va implica niciodata in aceste proteste…
ALIN
20 Ian 2012

studentii in loc sa invet e ca sunt in sesiune...me rg la proteste!!! Stim, aveti examenele asigurate la politehnica, rusine!! Nu va mai lasati manipul ati, lucrurile trebuiesc rezolvate cu calm!!
CRISTI
20 Ian 2012

Nu v ati saturat de atata haos? USL vrea puterea c u orice pret, castigati o diplomatic domnilor, nu cu oameni plati sa iasa i n strada, vandalizari, va rsari de sange...Rusine s a va fie USL!!! Ne am sat urat de voi!!!
FELIX
20 Ian 2012

rusine sa va fie ...lovit i femeile...!!! domnilor USL isti puteti sa protes tati cu calm si diplomati e, nu v ati saturat de at ata haoss?? solutiile se rezolva cu calm, nu cu ba tai, violenta si jigniri! !!
IONEL
20 Ian 2012

O mână de parveniţi ş i manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Lua i atitudine faţă de pr otestele-făcătură! NU vă lăsaţi manipulaţi. Totul este o făcătură a comuniştilor din PSD
ADRIAN
20 Ian 2012

usl-ul nici macar un lide r nu au fost in stare sa gaseasca , lau luat pe do mnul Andrei ziua revoluti onar noaptea MC la fratel ii, te plaesc mai mult de cat la frateli ? ce piesa de revolutzie avem in s eara asta ?
IOANA CIUFUDEAN
20 Ian 2012

Cei din USL vor să câ tige alegerile prin mani pulare şi minciună, pri n distrugerea sistemului de sănătate şi pe spin area românilor. Vrem mod ernizare, nu!
SCHIMBAREA
20 Ian 2012

Pentru Adrian. Mai invata putina gramatica si numa i dupa aceea sa deschizi calculatorul. Cred ca era mai indicat sa cheltui b anii pe o carte de gramat ica si nu pe calculator.
IRINA
20 Ian 2012

• Gaddafi de Constanţa a adus ieri carnavalul l a Bucureşti în dispreţ faţă de oamenii amăr ţi care protesteză în ţară pentr că trăies c în sărăcie. Între d ouă croaziere, Mazăre v ine şi ne ţine lectii d e socialism ştiinţific. E aberant
DELIA
20 Ian 2012

Dupa spectacolul pe care l-au regizat la Arcul de Triumf, liderii USL si-au vazut linistiti de treab a si au lasat manifestant ii sa se indrepte, in mod ilegal, spre Piata Unive rsitatii. Victor Ponta "a uitat" sa le transmita p rotestatarilor uselisti c e era mai important: sa p rotesteze pasnic. Asa ca le-a scris pe Facebook, d e acasa, desi acestia se aflau deja in Piata Unive rsitatii.
RALUCA
20 Ian 2012

Dupa cum s-a vazut , Crin si Ponta nu au avut cura j sa mearga in Piata Univ ersitatii. Oare le este frica de popor ?
PITZIPOANCA
20 Ian 2012

Penibila prestatia opozit iei! Ieri s-a vazut un sigur “politician” d in opozitie la Tv, Mazare , care intre doua vacant e prin Cuba a tras o fug a si pana la Arcul de Tr iumf sa-si incordeze basc uta
ROBERT
20 Ian 2012

oamenii mai ies in strada pentru USL doar pentru a cea suma modesta de bani care li se ofera si pentr u ca nu constientizeaza c a acestia incearca sa dea o lovitura de stat,pentr u ca altfel nu ai nicio s ansa sa castige alegerile .
FREEDOM
20 Ian 2012

Este rusinos sa vezi ca U SL instiga la violenta... Ei cred ca in acest mod atrag oamenii de partea l or... Penibil!
GHEORGHE
20 Ian 2012

Este rusinos sa vezi cum Ponta si Antonescu vanea za voturi si cauta sa isi mareasca popularitatea i n randul romanilor prin a stfel de metode... Rusine sa va fie!
YOYO
20 Ian 2012

Din pacate in loc sa asis tam la manifestari linist ite, aceste acte de viole nta au fost mai puternice decat in alte zile si da torita pseudomanifestarii USL a caror lideri vroia u sa acapareze manifestat ia.
GENIUS
20 Ian 2012

PSD, partidul dobitocilor si a nesimtitilor, cauta numai sa faca rau aceste i tari. Avem si exemple g raitoare prin intermediul „stimatilor” domni Iliescu si Nastase. Ati f urat mult prea mult din a ceasta tara ca sa va mai alegem. Rusine!!!!
JIJI
20 Ian 2012

Antonescu si Ponta ar tre bui sa fie linsati de cat re oameni. Cu totii sunt o apa si un pamant.
KENT
20 Ian 2012

PSD (partidul scarbosilor democrati) ar trebui de sfiintat. A facut numai r au acestei tari de cand a aparut. Alcatuit in prop ortie de 100% numai de oa meni ce vor sa profite de aceasta tara.
SOFIA PETRESCU
20 Ian 2012

Caderea Guvernului va du ce automat la deprecierea nivelului de trai din Ro mania. Traversam o perioa da dificila din punct de vedere economic, iar ulti mul lucru pe care ni-l do rim acum este instabilita tea. Masurile Guvernului Boc ne tin acum pe linia de plutire, nu proteste i nutile ale USL.
ADI
20 Ian 2012

Nu vă lăsaţi prostiţi de manipulările USL! Nu muşcaţi din momeala PS D! Ce vedeţi în stradă este doar aparatul de pr opagandă al Opoziţiei ndesfăşurare. Nimic ma i mult.
CRISTIAN IOAN
20 Ian 2012

Sofia, ai pus punctul pe "i"! nemultumirile oameni lor sunt perfect reale, d ar protestatarii sunt MAN EVRATI, tivul Ilici si ai sai exact asta urmaresc, la fel ca in iunea 1990 - deprecierea nivelului d e trai (si aza scazut!) a l tarii. Ungaria a ajuns la calificativul "junk" i n vreme ce Romania inca a re un onorabil "B", se pa re ca pe unii ii deranjea za profund situatia asta. Vor tulburari si instabi litate pentru ca economia sa se prabuseasca, prent ru ca Ilici asta stie, sa gestioneze penuria, nu p oate conduce o tara care merge bine ...
SOFIA
20 Ian 2012

Din cauza lu Ponta si An tonescu accesul la protes t se face cu carnetul de membru in mana
KARINA
20 Ian 2012

violentele din piata univ ersitatii si de la unirii din fiecare seara sun re zultatul incitarii de cat re usl. nu inteleg de ce usl-ul doreste doar anarh ie in aceasta tara?
ALIN
20 Ian 2012

Crezul USL e unul: MInţi m, manipulăm, voturile v i le luăm
TITISOR
20 Ian 2012

Este regretabil ca aceia de aseara sunt membrii PN L si PSD. Nu credeam ca a cesti membrii pot arunca cu bolovani si umili fort ele de ordine. Regretabil ce pot face oamenii lui Felix Motanul
DANUTZ
20 Ian 2012

demagogie tipica USL ! oa menii ies in strada si ii sustin pentru putinii ba ni pe care ii primesc in schimbul protestelor si p entru faptul ca inca nu c onstientizeaza ca acestia au provocat un haos tota l la nivel national
ION
20 Ian 2012

de ce continuati cu mizer iile astea si nu va apuca ti de lucruri serioase nu va ganditi ca daca voi v reti schimbare cu 10 mii de oameni nu ganditi norm al o schimbare brusca si imediata se face cu cel p utin 5mil de oameni nu va mai agitati si lasti cop ii acasa nu-i mai scoatet i in fata ca ei nici maca r nu au habar de ce se in tampla oameni inconstient ii defapt bunici si parin ti inconstienti
ROXANA
20 Ian 2012

In spatele acestui miting nu se afla decat dorinta USL de a castiga voturi, constienti fiind ca nu a u sanse sa castige aleger ile in mod corect. Au sco s oamenii in strada si au initiat scandaluri pentr u ca sperau sa aiba ceva de castigat
MEDIA
20 Ian 2012

Mitingul USL a fost tenta tiva Opoziţiei de a acap ara protestele din Piaţa Universităţii,din cauz a disperarii de a conving e sa se faca alegeri anti cipate...spectacol ieftin ...
IVANHOE
20 Ian 2012

In anul 1776, Thomas Jeff erson declara : Dacă ame ricanii vreodată vor per mite băncilor private s emită monedă proprie, mai întâi prin inflaţ ie şi apoi prin deflaţi e, bancile si corporatiil e care vor creşte în ju rul lor, vor priva oameni i de proprietatea lor pâ nă cand copiii lor se vo r trezi fără acoperiş in continentul pe părin ii lor au cucerit. Puter ea de a emite va fi luata de la bănci şi redata poporului , căruia de fa pt îi aparţine.
ANDREI
20 Ian 2012

cel mai ratat miting din toate timpurile ! daca nu se politiza atat de mult cu oameni platiti si mit uiti cu 1 litru de ulei n u mai ieseau violentele a stea.
HORIA
20 Ian 2012

Nu inteleg ce a cautat US L in Piata Universitatii, din cauza lor s-au iscat violente ieri.Scopul USL a fost doar de a instiga lumea la violenta. Acest ia nu trebuiau sa ajunga in Piata. Nu-i intereseaz a decat sa „castige” prin orice mijloace posib ile, indiferent ca aceste a nu fac decat sa fie in detrimentrul poporului.
IONUT
20 Ian 2012

Iar ne conduce USL-ul in strada, proteste si viole ntza, mazare in victoriei , costumatie de cel putz in 200 euro ... mafiotu ala ce mai cauta la prote ste, nul mai alunga nimen i ... ?
IULIA
20 Ian 2012

ca si o tipologie a actiu nilor psd, crin antonescu a chemat liderul mineril or la bucuresti. asadar m iron cosma o sa faca part e din grupul protestatari lor din piata universitat ii. credeti ca este bine? cum se va finaliza aceas ta actiune?
BOBO
20 Ian 2012

daca ati aduce solutii po ate ati reusi si voi sa f aceti ceva dar avand in v edere ca voi porniti revo lutii si mituiti lumea fa ra a avea solutii normal ca nu va ramane de facut decat sa ragniti si sa va ndalizati capitala. Ne-am facut de ras in toata lu mea !!! sa va fie rusine !!!
BEN
20 Ian 2012

Nu inteleg de ce se vrea rasturnarea guvernului Bo c. Acest lucru nu va crea decat instabilitate poli tica si economica, nivelu l de trai va scadea simti tor, iar oamenii vor avea mult mai mult de suferit
MARIAN
20 Ian 2012

USL-ul ca intotdeauna a g asit momentul perfect sa isi asume meritele. Pe fo ndul miscarilor din piata universitatii au facut r epede o mobilizare pe la membrii din tara si HOP u ite domne ca noi suntem c ei mai aprigi manifestant i. Aceleasi tehnici Ilies ciene, dar cu alti actori pe scena...
MARIANA
20 Ian 2012

Luaţi atitudine faţă d e manipularea conştiinţ ei publice! Vrem soluţii , nu false revoluţii!
ALEXA
20 Ian 2012

Ceea ce ne este data ved em acum este o meschinari e politica demna de mila. USL-ul chiar ne cred nis te idioti, care nu suntem in stare sa gandim daca incearca sa ne minta in h alul asta.
ADY
20 Ian 2012

PSD-ulvrea ca noi să ră mânem îngunoi. Vrem mod ernizare, nu manipulare!
MADAGASCAR
20 Ian 2012

Un sfat pt toti care aste apta sa li se dea de sus : puneti mana fratilor p e munca !!! in loc sa pie rdeti timpul zbierand...m ai bine va cautati joburi ..ca se gasesc destule!!! Vointa sa fie!!
POKEMON
20 Ian 2012

14. Hai Basescu!!!! Hai P DL!!!!!
CORNEL
20 Ian 2012

USL-ul incearca sa dea o lovitura de stat, altfel nu se pot explica instiga rile lor la violenta. Sa nu uitam si ca au platit oameni din toata tara pen tru a veni in Capitala, m obilizand in acelasi timp si huliganii din diverse echipe de fotbal. Rusine !
BUSUIOC
20 Ian 2012

Nu v-ati saturat sa iesit i in strada si sa aduceti prejudicii de imagine ta rii noastre? Ori stati ac asa ori nu aveti decat sa manifestati, dar faceti- o intr-un mod pasnic. Spu neti NU violentelor din s trada !
ANDREI89
20 Ian 2012

Nu lasati Romania sa o ia cu viteza mare spre trec ut.Inainte,spre trecut!
ADI
20 Ian 2012

Sustin democratia nu fals a revolutie a lor…
ALEXANDRA
20 Ian 2012

USL încearcă să dea o lovitură de stat, pentru că nu pot câştiga ale gerile în mod normal.
GIGINHO
20 Ian 2012

Gaddafi de Constanţa a a dus ieri carnavalul la Bu cureşti în dispreţ fa ă de oamenii amărâţi care protesteză în ţa ră pentr că trăiesc î n sărăcie. Între două croaziere, Mazăre vine şi ne ţine lectii de so cialism ştiinţific. E a berant.
D4NY
20 Ian 2012

Vrem o viata mai buna nu vrem manipulari sau oamen i platiti sa iasa in stra da!!!A fost o perioada gr ea criza economica dar de akm o sa fie mai bine... .schimbarea va aduce doar instabilitate si o vom d uce din rau in mai rau!!!
LAURA
20 Ian 2012

Sa se trezeasca si sa isi dea seama ca numai in pu terea lor sta traiul dece nt cel mult ravnit. E ade varat ca romanii s-au obi snuit sa munceasca cat ma i putin dar sa castige ca t mai mult. Nu cade nimic din cer si nimeni nu e c apabil sa ne faca noua vi ata roz de pe o zi pe alt a,decat noi.
CRINA
20 Ian 2012

De ce instigati domilor l ideri ai USL la violente? ?? Nu va este rusine, ca ati jefuit tot ???? Dezgu stata depolitica Opozitie i!!!!
MARINICA
20 Ian 2012

cei de la USL, stiu decat sa dea bani huliganilor si manifestantilor care n u fac altceva decat sa in stige lumea la violenta s i sa provoace haos in cap itala…
SANDRA
20 Ian 2012

dupa atatea zile tot mai iesiti in strada?in frig ,punandu-va viata in peri col? continuati sa va las ati pacaliti de o suma de bani (ce in varsta) sau vreun post pe la partidul poporului (cei tineri)? Chiar credeti ca daca vet i sta atatea zile in mijl ocul macelului sau daca p rin absurd demisioneaza B ASE ...vom avea cu totii pensii sau salarii mai bu ne? Asta trebuia facut! N u exista o alta optiune!
ANCA
20 Ian 2012

Deja s-a ajuns prea depar te , dupa ce ca a-ti deva stat Bucurestiul , mai no u autocarul cu protestata rii din Constanta lovesc femei pe strada ! Baronii PSD-lui lipsesc de la mi ting ... ! gata opriti-va ca deja din cauza voastr a suntem aratati cu deget ul !
MADALINA
20 Ian 2012

Din cauza USL-ului , tine rii isi pierd libertatea!
GEO
20 Ian 2012

Degeaba se chinuie Bases cu sa faca o tara democra ta, daca USL o mentine co munista!
NCIUSOR
20 Ian 2012

Nu avem nevoie de false r evolutii....tot oameni vo r avea de suferit din cau za celor de la usl si pnl .....nu va mai lasati pla titi tot noi o sa suferim !
TITI
20 Ian 2012

USL vrea sa retraim iar z ilele insangerate ale rev olutiei ceausiste.
ANA
20 Ian 2012

USL încearcă să dea o lovitură de stat, pentru că nu pot câştiga ale gerile în mod normal....
ARMAND
20 Ian 2012

Traian Basescu a avut cur ajul sa spuna lucrurilor pe nume, USL- se ascunde dupa protestanti.
SLOBODAN
20 Ian 2012

Antenistii vor razboi, PD L- cu voi!
OANA
20 Ian 2012

Dezinformarea populatiei se face prin intermediul USL – instigatori la pr otest si violenta
OLIVIA
20 Ian 2012

Sunt uimita cand vad cata prostie exsita in tara a sta.....oamenii sunt plat iti pentru a face debanda da,pentru a da frau liber violentei....cei de la U SL au creat un adevarat c irc si observ ca nu au de gand sa inceteze.Haideti sa incetam odata cu toat a aceasta mascarada....su ntem de rasul Europei !!!
ANA
20 Ian 2012

Alte proteste, alte scade ri de rating de tara, alt e masuri de austeritate, ganditi un pic
ROMEO
20 Ian 2012

Schimbarea guvernului nu poate aduce decat instab ilitate politica pe langa cea sociala, ne ducem d in rau in mai rau
FDG
20 Ian 2012

USL incearca prin orice m etode marsave sa castige alegerile desii cele mai apropiate vor fi cel mai devreme in septembrie… …Ponta este un mare m incinos pe care lumea nu trebuie sa-l creada…… .Ati mituit oamenii ca sa iasa in stada si sa tina cu voi……Rusine sa va fie……..
MIMI
20 Ian 2012

ATENTIE! marea majoritate a "manifestantilor" erau membrii USL, care au fos t si platiti pentru a ies i in strada! terminati cu prostiile, si nu mai com parati mizeria asta de ma nipulare cu revolutia!
ANDREEA B
20 Ian 2012

Ponta si Antonescu au imp resia ca, daca fac acest spectacol, populatia va t rece de partea lor. Ce nu inteleg ei este ca oamen ii nu tin cu USL, pur si simplu s-au saturat de jo curi politice
IONICA
20 Ian 2012

Felicitări liderilor gal eriilor care nu au permis USL să confişte manife staţiile din Piaţa Univ ersităţii
YO
20 Ian 2012

Si eu sunt unu dintre cei care sustin ca protestul acesta nu este solutia p edepsirii actualei coalit ii de la putere. Votul tr ebuie sa fie calea, daca in toamna vom considera c a altcineva merita votul nostru!!
CRISS
20 Ian 2012

Penibila prestatia opozit iei! Ieri s-a vazut un sigur “politician” d in opozitie la Tv, Mazare , care intre doua vacant e prin Cuba a tras o fug a si pana la Arcul de Tr iumf sa-si incordeze basc uta.
IOANA CIUFUDEAN
20 Ian 2012

Traian Basescu a avut cu rajul sa spuna lucrurilor pe nume, USL- se ascunde dupa protestanti.
MARTISHOR
20 Ian 2012

Se pare ca USL incearca s a dea o loviura de stat d eoarece ei nu pot castiga alegerile in mod normal. . USL nu a inteles ca lum ea din piata s-a saturat de clasa politica,cu ce s olutii vine USL?nicuna!Po nta si Antonescu nu vor d ecat sa ajunga la putere fara a oferii nimic conc ret..tot ce vedem acuma i n strada este doar o pies a de teatru cu niste acot ori ieftin platiti de USL .Antonescu si Ponta au pl atit oamenii pentru a ies ii in strada..iar schimar ea guvernului nu va aduce decat instabilitate poli tica. In spatele acestui miting nu se afla decat d orinta USL de a castiga v oturi
ALEXJ
20 Ian 2012

Ce ai putea sa ceri unor domni ipocriti gen Ponta vs Antonescu care vor cu orice pret puterea fara a gandi ca Romania este a ngrenata la un plan FMI , UE ce trebuie sal duca la bun sfarsit.
ALCHIMISTUL
20 Ian 2012

Usl isi bate joc de oamen i iar acestia nu vad. Au adus cateva mii de oameni din toata tara ca sa ara te la TV ca au sustinato ri, dupa care au tinut un discurs de 2 ore si i-au trimis acasa. Chiar nu v edeti bataia de joc?
GAGA
20 Ian 2012

Cu pietre aruncate nu rez olvam problemele românil or!!!!!!!!!!
CRISTINA
20 Ian 2012

Primăria Constanţa achi tă ajutoare pentru cele 1.200 de persoane prezent e la miting, Consiliul Ju deţean Teleorman a plati t 200 lei de persoană ce lor care au acceptat sa v ina la miting. Tot 200 de lei este preţul pentru studenţii care merg pe b ani in Piata Universitati i (in general altii decat cei din organizatia de t ineret a PSD)
MATEI
20 Ian 2012

Mitingul USL este fals ! ei vor doar sa acapareze protestele din Piata Univ ersitatii . Daca particip antii USL nu erau prezent i nu apareau actele de vi olenta!
VOICULESCU
20 Ian 2012

Care sunt solutiile concr ete ale celor doua marion ete, Ponta si Antonescu? Niciuna! Singura lor dori nta este sa ajunga cat ma i repede la putere, fara a oferi nimic concret des pre viitor, o viziune, un plan…ceva. Puterea in sine nu poate fi un scop pentru niciun om politic. (si nu in ultimul rand, mai era si baietelul ala pe care nimeni nu stie cu m il cheama, jucaria lui Voiculecu…baiatul care face cafeaua si e trimis dupa tigari de Antonescu) .
VASILE
20 Ian 2012

USL nu a inteles ca lumea din piata s-a saturat de clasa politica si de pop ulism. Lumea cere solutii concrete la probleme ime diate. Cu ce solutii vine USL?! Niciuna
OPRISAN
20 Ian 2012

USL a instigat iar la vio lente in piata. Baronii l or locali nu au venit pen tru ca au fost ocupati sa instige populatia in ter itoriu. Iar daca nu au in stigat-o, atunci i-a plat it sa iasa in strada.
BOGDYZ
20 Ian 2012

Acesta este modul in care Usl isi face reclama la televizor profitand de pe urma oamenilor care ies in piata... Rusine lor... in loc sa vina cu solut ii sa nu mai iasa lumea i n piete... ei vin cu miti nguri sa proavecea lumea la violenta si distrugere .... rusine Pilotului Pon ta, Buchetului de flori C rin si Bobului de Mazare. ....
ZUZU
20 Ian 2012

Alegerile anticipate nu s e pot organiza acum sub n ici o forma cel mai reped e in septembrie . Acasa c u voi USL-ul ! Numai rau a-ti facut ! Aveti impres ia ca daca faceti miting castigati alegerile ?  ))
KAPPA
20 Ian 2012

Se pare ca USL incearca s a dea o loviura de stat d eoarece ei nu pot castiga alegerile in mod normal. . USL nu a inteles ca lum ea din piata s-a saturat de clasa politica,cu ce s olutii vine USL?nicuna!Po nta si Antonescu nu vor d ecat sa ajunga la putere fara a oferii nimic concr et..tot ce vedem acuma in strada este doar o piesa de teatru cu niste acoto ri ieftin platiti de USL. Antonescu si Ponta au pla tit oamenii pentru a iesi i in strada..iar schimare a guvernului nu va aduce decat instabilitate polit ica. In spatele acestui m iting nu se afla decat do rinta USL de a castiga vo turi
MIRELA
20 Ian 2012

Ce a vrut USL-ul sa demon streze organizand aceste mitinguri? In loc sa vin a cu solutii, au venit cu revolutii! Incitare la v iolente, oamenii raniti s i haos asta este SOLUTIA USL-ului.
ANNA
20 Ian 2012

Dupa spectacolul pe care l-au regizat la Arcul de Triumf, liderii USL si-au vazut linistiti de treab a si au lasat manifestant ii sa se indrepte, in mod ilegal, spre Piata Unive rsitatii. Victor Ponta "a uitat" sa le transmita p rotestatarilor uselisti c e era mai important: sa p rotesteze pasnic. Asa ca le-a scris pe Facebook, d e acasa, desi acestia se aflau deja in Piata Unive rsitatii....
TINA
20 Ian 2012

Violenţele din Piaţa Un iversităţii sunt rezult atul direct al mitingului USL şi al incitării la violenţă din partea Op oziţiei.Dacă participan ţii la mitingul USL nu ncercau să ajungă în Piaţă, nu apăreau viol enţele.
AL3X
20 Ian 2012

USL distruge Romania. Tar a asta nu trebuie lasata pe mana lor!
MIRELUSH
20 Ian 2012

Singura arma a USL pentru a castiga alegerile este manipularea. Manipularea si violenta cu care au i nstigat protestatarii la gesturi incredibile!
KARINA
20 Ian 2012

USL-ul nu poate castiga cinstit si isi face o mar e gaura in buget platind oamenii pentru a protesta in strada FALSA REVOLUTI E!
ANNA
20 Ian 2012

USL si-a platit participa ntii la miting
ADRIAN
20 Ian 2012

Nesimtitilor din PSD sau PNL: urlati la Guvern ca face cheltuieli aiurea, d ar voi cat ati cheltuit c u microbuzele cu protesta tari si cu plata acestora ? Mafioti tradatori
UN_CETATEAN
20 Ian 2012

Pacat ca acesti ssustinat ori ai USL au uitat de gu vernarile anterioare ale PSD si PNL... Va mai amin titi cum a fost vandut Si dex-ul, cum au fost facut e privatizarile, cum s-a vandut tara?
ANDREI
21 Ian 2012

Domnule Presedinte noi su ntem cu tine si la bine s i la rau!
ANDREEA
21 Ian 2012

Oameni buni hai sa raman em acasa nu are rost sa i esim in strada. IN S TRADA NU SUNT DECAT OAMEN I DE LA PSD ( NISTE HULIG ANI ) !!!
NICOLETA
21 Ian 2012

Hai Basescu Hai Bases cu Noi te vrem in continuare ca PRESEDINTE !!!
NICOLAE
21 Ian 2012

Jandarmi VA RUGAM SA-I LU ATI PE TOTI HULIGANI DE P E STRAZI!!! DATI MAI MULT E AMENZI CA MERITA!!! DIN CEI 200 DE LEI PRIMITI D E LA PSD SA PLATEASCA AME NZILE!!!!!!!
ALEXANDRU
21 Ian 2012

DE CE TOTI JOS BASESCU DE CE NU SI JOS PONTA, JOS MAZARE SAU PE SCURT JOS P SD SI PNL !!
IULIA
22 Ian 2012

USL-ul nu dă doi bani pe voi. Ei vă vor doar vot urile. Pentru USL campani a electorală a început cu potemkidana din strad . Nu vă lăsaţi păcă liţi!
PICASSO
22 Ian 2012

Ce deranajati sunt astia de aici - la cei de la pu tere ma refer, de tot ce au citit! Nu va mai kakat i pe voi, fratilor, ca or icum cade regimu' Basescu PCR, hai odata, lasa-ne!

Adauga un comentariu

Random image