2018-12-17 09:37


Zeci de percheziţii în Argeş într-un dosar de proxenetism

 |  08:37
Zeci de percheziţii în Argeş într-un dosar de proxenetism

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că polițiștii din Argeș efectuează zeci de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Potrivit sursei citate, descinderile au loc în municipiului Câmpulung Muscel, precum și în comunele Bughea de Sus, Lerești și Poienarii de Muscel.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2008 — 2016, persoanele vizate ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracțională, aceștia ar fi obținut peste 3.000.000 de euro", precizează IPJ Argeş.

Sursa citată mai menţionează că după finalizarea perchezițiilor, 45 de persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung Muscel pentru audieri.

Acțiunea polițiștilor de la Biroul Investigații Criminale Câmpulung Muscel se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor Argeș. De asemenea, anchetatorii au beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: zeci, perchezitie, arges, dosar, proxenetism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...