2018-11-19 13:43


Zeci de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilor

 |  09:36
Zeci de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilor

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că polițiștii efectuează zeci de percheziții în București și în șase județe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul transporturilor. Prejudiciul produs bugetului în acest caz este estimat la 2 milioane de lei.

Peste 80 de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, participă la 30 de percheziții domiciliare în municipiul București și județele Ilfov, Giurgiu, Călărași, Constanța, Buzău și Olt. De asemenea, un număr de 19 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele vizate fiind conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 2.

"Din datele și probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, prin intermediul mai multor societăți comerciale, au înregistrat achiziții fictive de mărfuri și servicii, beneficiind astfel de deducerea ilicită a unor taxe și impozite. Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este estimat la 2.000.000 de lei", se arată în comunicatul citat.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: zeci, perchezitii, dosar, evaziune, fiscala, domeniu, transporturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
10 Noi 2016

CIND ANCHETEAZA HOTIA CAI FERATE BUCURESTI - GIURGIU SI CUM A FOST DISTRUSA ? CUM AU DISTRUS PODUL DE LA COMANA ? CINE AU FOST LA BALASTIERE ? CUM AU ASCUNS DRAGILE SI MASINILE IN PADURE , CIND A VENIT COMISIA DE CONTROL ? CIND SE FACE UN SIMPLU POD DE CALE FERATA ? CINE PLATESTE OCOLUL PINA LA GIURGIU SI TIMPUL SI BANI CALATORILOR ? CIND SE CERCETEAZA ?
Random imageUltimele stiri


loading...