2017-01-19 21:22

EVENIMENT


Zeci de drumuri naţionale, blocate

 |  16:12
Zeci de drumuri naţionale, blocate

Un număr de 39 de sectoare de drum şi drumuri naţionale sunt în continuare blocate, autostrada Bucureşti-Constanţa şi Centura Bucureştiului rămân închise, iar pe autostrada Bucureşti-Piteşti circulaţia a fost redeschisă pe sensul dinspre Capitală.

„În prezent avem 39 de sectoare de drum şi drumuri naţionale blocate, însă toţi oamenii au fost adăpostiţi, Centura Bucureştiului a fost degajată, dar rămâne închisă din cauza autoturismelor blocate şi sperăm să o deschidem în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine dimineaţă“, a declarat într-o conferinţă de presă directorul de întreţinere al CNADNR, Cristian Andrei.

El a spus că pe autostrada Bucureşti-Constanţa există zone cu zăpada de 1-1,5 metri înălţime, iar pe autostrada Bucureşti-Piteşti a fost deschis sensul dinspre Bucureşti. Cele mai afectate judeţe sunt Constanţaşi Tulcea, unde acţionează 775 de autoutilaje. Cristian Andrei a spus că vămile din partea de sud a ţării sunt în continuare închise, întrucât Bulgaria are cod roşu de ninsoare.

Totodată, directorul CNADNR a făcut un apel către cei care şi-au abandonat maşinile să contacteze autorităţile sau să meargă la locul le-au lăsat, pentru că încurcă utilajele de deszăpezire.

"Noi acordăm tot sprijinul persoanelor care şi-au părăsit maşinile şi îi rugăm să ne contacteze sau să meargă la locul respectiv pentru a ne ajuta în activitatea noastră de deszăpezire", a mai afirmat reprezentantul CNADNR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image