2019-01-24 02:28


Zeci de turişti jefuiţi la Roma, de doi români şi un egiptean, după ce erau ameţiţi cu vin şi droguri într-un bar de homosexuali

 |  19:57
Zeci de turişti jefuiţi la Roma, de doi români şi un egiptean, după ce erau ameţiţi cu vin şi droguri într-un bar de homosexuali

Obandă din care fac parte şi doi români, care a jefuit cel puţin 50 de turiştila Roma, oferindu-le vin cu droguri într-un bar pentru homosexuali, a fostanihilată de poliţişti după moartea unui american, relatează The Guardian, înediţia electronică.

Poliţiasuspectează că americanul Kelly Cullen, în vârstă de 56 de ani, care a fostgăsit mort la 14 noiembrie în parcul Colle Oppio, din apropiere de Colosseum, afost una dintre victimele bandei, care a vizat timp de mai multe luni străiniipe o stradă din zona barului Coming Out. „Primele teste au arătat că americanul- care a fost găsit jefuit şi parţial îmbrăcat - a murit în urma unui atac decord, dar suspectăm că analizele sângelui vor arăta că a avut o reacţie fatalăla drogul pe care i l-a dat banda”, a declarat Tiziana Lorenzo, un oficial dincadrul poliţiei.

Banda,din care fac parte doi români şi un egiptean, a început să ofere vin cubenzodiazepină turiştilor în această vară, când a crescut valul de atacurihomofobe asupra clienţilor barului Coming Out. Aproximativ 25 de americani aufost jefuiţi, precum şi britanici, spanioli, elveţieni şi germani. În timp cevictimele începeau să-şi piardă cunoştinţa, banda le invita în parc şi le furabunurile de valoare. „Erau aleşi în special străini pentru că era mai probabilca aceştia să aibă mai mulţi bani şi să părăsească oraşul fără să raportezefurtul”, a afirmat Lorenzo.

Înurma unei informaţii de la personalul barului, poliţişti sub acoperire auurmărit banda „la lucru” pe 16 noiembrie. După un control de identitate,departe de bar, poliţiştii le-au confiscat sticla cu vin, iar în urma testelors-a dovedit că aceasta conţinea drogul respectiv.

Membrii„bandei nu au suspectat nimic, iar două nopţi mai târziu au mers din nou la barşi i-am arestat în timp ce însoţeau un bărbat elveţian drogat în direcţiaparcului”, a conchis Tiziana Lorenzo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-22
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...