2018-05-28 12:55


Ziua TRAGEDIILOR: Încă un bărbat s-a ARUNCAT în fața trenului

 |  17:54
Ziua TRAGEDIILOR: Încă un bărbat s-a ARUNCAT în fața trenului

După cazul mamei cu trei copii, care s-a aruncat în fața trenului și și-a pus capăt zilelor, acum o nouă tragedie se petrece pe calea ferată. Un bărbat de 40 de ani din Vaslui s-a aruncat în fața trenului și s-a sinucis, anunță Stiripesurse.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, accidentul a avut loc la ora 15.40, în Gara Vaslui. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, care fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, informează Antena 3.

Din primele informaţii, bărbatul de 40 de ani s-a aruncat în faţa trenului Inter Regio Iaşi -Bucureşti. Având în vedere viteza de deplasare, mecanicul de locomotivă a declarat că nu a mai putut evita impactul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-17
Citeste si:
UPDATE. TRAGEDIE pe calea ferată. O FEMEIE însărcinată şi trei minori au fost loviţi mortal de TREN în halta Brăneşti. Prima ipoteză a procurorilor este HALUCINANTĂ

TAGURI: tren, tragedie, calea ferata, vaslui

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MDA...
17 Aug 2017

SE SINUCIDE LUMEA DIN PRICINA TRAIULUI ĂSTA NENOROCIT..ÎN TIMP CE BESTIILE POLITICE SE ÎNDESTULEAZĂ PE SPINAREA ȘI ÎN CONTUL AMĂRÂȚILOR!
Random imageUltimele stiriApa Nova