2017-01-16 18:16

EVENIMENT


Ziua Marinei celebrată cu scandal

 |  21:00
Ziua Marinei celebrată cu scandal

Manifestările de astăzi prilejuite de Ziua Marinei au început deja cu scandal, la Constanţa, după ce, ieri, reprezentanţii unor organizaţii şi-au aruncat coroanele de flori în mare în semn de protest faţă de refuzul Forţelor Navale de a-i mai lăsa să le depună la Monumentul Marinarilor de pe faleza Cazino.

Scandalul a izbucnit după ce membrii unei asociaţii de revoluţionari din Constanţa şi ai Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă Filiala Constanţa nu au apucat să mai depună coroanele de flori pentru că reprezentanţii Forţelor Navale, organizatorii ceremoniilor, le-au spus că programul depunerilor se încheiase. Indignaţi peste măsură de tratamentul oferit de organizatori, revoluţionarii, conduşi de Nicolae Mavrodin, şi-au aruncat coroana în mare. Acest gest a fost susţinut şi de Miron Cozma, prezent la ceremonii.

„Noi nu am aruncat coroanele”

Cadrele militare în rezervă din Constanţa au depus coroanele de flori la un alt monument, după ce au fost informate că festivitatea s-a încheiat. „Noi ne aflam printre ultimele patru plutoane care trebuiau să depună coroane. S-a anunţat că festivitatea s-a încheiat. Am întrebat ce facem cu coroanele şi ni s-a spus că au fost date ordine de la Statul Major General să nu fie depuse mai mult de 18 coroane. Am întrebat ce facem cu restul coroanelor şi ni s-a răspuns că asta este. Noi am depus coroanele la monumentul Crucea Marinarului. Este un monument mai retras. Noi nu am aruncat coroanele în mare. S-a înţeles că şi noi am aruncat. Nu este adevărat. Organizatorii să-şi asume răspunderea pentru situaţia creată”, ne-a declarat preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) Constanţa, Remus Macovei. Acesta susţine că militarii în rezervă nu vor protesta faţă de acest incident. „Este o prostie şi o nesimţire. Aceste coroane au fost cumpărate din banii militarilor în rezervă. Nu vom protesta faţă de această lipsă de respect. Nu vom deranja desfăşurarea festivităţilor de mâine (astăzi – n.r.). Dacă se va întâmpla acest lucru nu este vina noastră”, ne-a mai explicat Macovei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
15 Aug 2011

ciocoii milionari in euro ca prefectul claudiu pal az,udrea,basescu ,boc con fisca orice manifestatie- ar fi buna o revolutie ro sie-vedeti unde e acum ch ina?prefectul palaz de u nde are masini de milioan e euro-merceds,mustang,je epuri vile de milioane eu ro ca a lucrat doar la st a?foloseste sri in inetre s propriu-era consilier j uridic la primarie si nu mergea in instanta la 2 termen consecutive ptr a pierde primaria imobile-d ate unor mafioti cu acte false-vezi ciote-metropol ,cus,zisu,gica slabu-dan cornel,despina george -dn a tace-sint bagati si jud ecatori-verificati averil e de milioane euro procur ori valentin stefan,teodo r nita-salariul de la sta t-vile,masini lux afaceri cu straini-kurzi-mall lu l inchis de pe str ic bra tianu-dosar milioane euro la blat-

Adauga un comentariu

Random image