2017-01-20 14:01

EVENIMENT


Ziua poliţist, noaptea proxenet. Un ofiţer a fost arestat fiindcă a exportat în Germania prostituate

 |  18:54
Ziua poliţist, noaptea proxenet. Un ofiţer a fost arestat fiindcă a exportat în Germania prostituate

Unofiţer de la Serviciul de Operaţiuni Speciale a fost reţinut de colegii săi înurma unui mandat european de arestare. Se pare că individul ducea o viaţă dublă,fiind ziua poliţist, iar noaptea - proxenet. Prezentat instanţei pentruconfirmarea mandatului de arestare, poliţistul a recunoscut toate faptele decare este acuzat. Acum urmează să fie extrădat în Germania pentru continuareaanchetei.

ComisarulGheorghe Diţă, în vârtă de 38 de ani, de la Serviciul de Operaţiuni Specialedin cadrul Poliţiei Mureş, fost lucrător la Brigada de Combatere a CrimeiOrganizate, a fost reţinut duminică în baza unui mandat european emis deautorităţile din Germania. Poliţistul este acuzat că racola prostituate pe carele trimitea apoi unei reţele de proxeneţi din Stuttgart.

Autorităţileromâne au fost anunţate oficial sâmbătă că poliţistul a intrat în atenţiaprocurorilor din Stuttgart care investigau activitatea unei reţele deprostituate. Din probele strânse de aceştia a reieşit că Gheorghe Diţă era celcare se ocupa de recrutarea prostituatelor românce care, ulterior, erau„livrate” în Germania. Anchetatorii susţin că există indicii conform căroramembrii reţelei au acţionat nu numai în zona Mureş, ci şi în zona Banatului. Lacâteva ore după ce mandatul european de arestare a fost transmis deautorităţile germane în România, comisarul Gheorghe Diţă a ajuns în arest. MagistraţiiCurţii de Apel Târgu-Mureş au confirmat mandatul de arestare. Poliţistul adeclarat că recunoaşte toate faptele de care este acuzat.

Conformultimei declaraţii de avere, Gheorghe Diţă nu deţine terenuri sau imobile. Aredoar un autoturism Renault fabricaţie 2006 luat pe credit. Culmea, acel creditnu se regăseşte la „datorii”. Ofiţerul a declarat că a avut un venit anual de22.700 de lei.

Estefiu de preot şi are trei copii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image